INSPIRE K1

INSPIRE K1

Az utóbbi időben a Kolink hírnevet szerzett a prémium minőségű, de megfizethető házak számára is. Most bemutatták a rendkívül elegáns Inspire K1 RGB Midi-Tower-t, akrilüveg oldalsó panellel és edzett üveg oldallappal. Az ház mögött két előre telepített 120 mm-es RGB-LED ventilátor található, amelyek világítása a méhsejt alakú keretnek köszönhetően különösen szép lett. Az RGB-LED ventilátorok egy mellékelt vezérlőhöz vannak csatlakoztatva. Az infravörös távirányító lehetővé teszi a felhasználók számára a világítás vezérlését. Az Inspire K1 rendezett belső része sok helyet kínál a csúcstechnika számára. Az ház megfelelő helyet biztosít a vízhűtésnek és a kábel kényelmes kezelésének, bár ez csak néhány a legfontosabbak közül. Az ház kiváló építési minősége ellenére továbbra is megfizethető, és nagyon jó ár-érték arányú.

 

A Kolink Inspire K1-ről röviden:

 

- Designer ház, akár ATX méretű alaplaphoz is

- Akrilüveg oldallap és edzett üveg elülső oldal

- 2x előre telepített 120 mm-es RGB-LED ventilátor, 1x80 mm-es ventilátor hátul

- I / O panel 2x USB 2.0 / 1x USB 3.0 és HD Audio be- és kimenettel

- Egy 240 mm-es formátumú radiátort támogat

- 3x 3,5 és 2x 2,5" meghajtóhelyek

- Legfeljebb 35 cm hosszú grafikus kártyák és 15 cm magas CPU hűtők illeszthetők be

- Ventilátorvezérlőt és távirányítót tartalmaz

- Edzett üveg, és három előre telepített ventilátor elöl

 

A robosztus ház 1 milliméter vastag SECC acélból készül, és könnyű akril oldalsó panellel van ellátva. Az áramellátást a ház felső részének hátsó oldalába kell szerelni, míg elöl - a HDD keret alatt - van hely akár két merevlemeznek is. Egy további merevlemez rögzíthető az alaplapi tálca hátuljához. Alternatív megoldásként a felhasználók két 2,5"-es SDD-t is behelyezhetnek. Rengeteg hely van a kábelkezeléshez is.


A hardver hűtése érdekében az elülső részbe két 120 mm-es ventilátort szereltek be, Rainbow RGB-LED világítással. Az előre telepített 80 mm-es ventilátor hátul található, hogy segítse a meleg levegő elszívását a tágas házból. Mindkét elülső oldalra néző ventilátor a 6 tűs csatlakozón keresztül csatlakozik a mellékelt vezérlőhöz. A távirányítóval a felhasználók akár 350 különféle effektus közül választhatnak. Összességében a vezérlő további hat ventilátort és két RGB-LED csíkot támogat, melyek külön kaphatók. Akik viszont a vízhűtését részesítik előnyben, egy 240 mm-es hűtőt előre lehet fel lehet szerelni.


A GPU-k legfeljebb 35 cm hosszúak, és a CPU-hűtők legfeljebb 15 cm lehetnek. Ezenkívül elöl található az I/O panel, két USB 2.0 porton, és egy A típusú USB 3.0 port is.

Mûszaki információk:


Méretek:

175 x 385 x 410 mm (Szé x Mé x Ma)
Anyag:

Acél, akrilüveg, edzett üveg
Súly:

kb. 3,5 kg
Szín:

fekete
Alaplapi támogatás:

ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

Lehetséges ventilátorok száma:
2x 120 mm (elöl)
1x 80 mm (hátsó)

Elõtelepített ventilátorok:
2x 120 mm-es RGB-LED ventilátorok (elöl)
1x 80 mm (hátsó)

Radiátor szerelvények:

1x 240 mm (elöl)

Drive Bays:
3x 3,5" (belsõ)
2x 2,5" (belsõ)

PSU:

1x Standard ATX 160 mm-ig (opcionális)
Bõvítési rések:

7

I / O panel:
2x USB 2.0 (belsõ kapcsolat)
1x USB 3.0 (belsõ kapcsolat)
1x audio be- és kimenet

Max. GPU hosszúság:

350 mm
Max. CPU hûtõmagasság:

150 mm