OBSERVATORY Y AMD SE

OBSERVATORY Y AMD SE - ARGB

A Team Red rajongói büszkén mutatják be kedvenc hardvermárkájukat a Kolink Observatory Y AMD SE házzal. Az Observatory dizájnjának frissítése prémium ház lett, felhasználóbarát funkciókkal és a játékhardver átfogó támogatásával. Az edzett üvegburkolatot AMD márkajelzés díszíti. Sőt, négy előre telepített Kolink Umbra ARGB/PWM ventilátor, valamint, a hűtéshez szükséges hardverek széles körben is megtalálhatóak. Ezzel garantáltan csúcsteljesítményen fog működni gamer PC-je.

 

Kolink Observatory Y AMD SE házról röviden:

 

  • Közepes PC-ház torony, AMD márkajelzéssel az edzett üveglapokon
  • Négy Kolink Umbra ARGB/PWM ventilátort és oldalsó szellőzőt tartalmaz
  • Akár E-ATX alaplapokat, 380 mm hosszú GPU-kat és 175 mm magas CPU hűtőket is támogat
  • Csuklós, edzett üvegpanel és eltávolítható alkatrészek a könnyű hozzáférés érdekében
  • Széleskörű támogatás a levegő- vagy vízhűtéshez, kiváló az egyedi loop-ok számára
  • Prémium PC-ház RGB-, és Team Red rajongók számára

 

AMD Branding 

 

Továbbfejlesztett, felhasználóbarát szolgáltatásokkal és kiterjedt hardvertámogatással a Kolink Observatory Y AMD SE termékcsalád frissített változata. Ez a prémium PC-ház még jobban kiemelkedik a többi közül, az elülső és oldalsó edzett üvegburkolatot AMD márkajelzés díszíti. Ezzel a házzal bemutathatja az RGB világítást és a hardvert, miközben támogatja a Team Redet. Az oldalsó panel csuklósan van rögzítve és mágneses fül tartja a helyén. Ennek eredményeként a belső kamra könnyen hozzáférhető. A 0,7 mm-es SPCC acélkeret nagy stabilitást és támogatást nyújt minden olyan hardverhez, amelyet be szeretne szerelni és megjeleníteni.

 

Prémium hűtés

 

Az Umbra ARGB/PWM ventilátorok nem csak üde színfoltot adnak, de megerősítik a Kolink Observatory Y AMD SE hűtési teljesítményét is. Négy ventilátor van előre telepítve, három 120 mm-es ventilátorral az előlapon és egyetlen 140 mm-es ventilátorral a hátul. PWM-ventilátorokként a sebességük a szükségletek függvényében változtatja a teljesítményét – növeli, ha nagyobb terhelést kap, és lelassul - a halk működés érdekében-, ha nincs rá szükség. A hidraulikus, dinamikus csapágyaknak köszönhetően csökkentett súrlódással működnek, ami növeli az alkatrészek élettartamát.

 

Alternatív megoldásként széles körű támogatást kapnak a ventilátorok és a radiátorok az egész házban. A Kolink Observatory Y AMD SE ideális vízhűtéses hardverekhez. A 120 mm-es ventilátorokon kívül az előlapon három 140 mm-es ventilátor vagy akár egy 360 mm-es radiátor is helyet kaphat. A felső panelen három 120 mm-es, vagy két 140 mm-es ventilátor, valamint egy 360 mm-es radiátor támogatható. A hátlapon elfér egy 120 mm-es vagy 140 mm-es ventilator, illetve radiátor. Sőt, akár 175 mm magas CPU-hűtő számára is van hely. Ezzel az átfogó támogatással és tágas belső térrel bőséges hely áll rendelkezésre a két radiátoros loop számára, hogy gamer PC-jét optimális hőmérsékleten tartsa.

 

Rugalmas hardver opciók

 

A nagyfokú telepítési rugalmasságot biztosítva a Kolink Observatory Y AMD SE a játékhardverek széles skálájához alkalmas. Az összes általános alaplaptípus, beleértve az E-ATX-et is, felszerelhető a hátlapra. A hátlapon hét bővítőhely található, és kompatibilis a függőleges GPU-rögzítéssel, a Kolink Vertical GPU Kittel (külön megvásárolható). Van hely, egy háromnyílású, 380 mm hosszú grafikus kártya számára, akár függőlegesen, akár vízszintesen akarjuk felszerelni.

 

A tápegység burkolata saját kamrában van, könnyen eltávolítható panelekkel, melyek sokkal egyszerűbbé teszik a hozzáférést ehhez a kis területhez. Van hely egy ATX formátumú PSU-nak (legfeljebb 190 mm hosszúnak), valamint egy meghajtórekesznek, amely két 3,5 hüvelykes HDD vagy két 2,5 hüvelykes SSD tárolására alkalmas. Sőt, az alaplap hátlapjának hátoldalán három rögzítő található a 2,5”-es SSD-k számára a rugalmas tárolási lehetőségek érdekében. Ez a tálca kivehető, így az SSD-k beszerelése hihetetlenül egyszerű.

 

Csatlakoztatás és kábelkezelés

 

Annak érdekében, hogy a Kolink Observatory Y AMD SE belseje tiszta és rendezett maradjon, a dizájnba beépített kábelkezelés található. A 27 mm-es helynek és három tépőzáras pántnak köszönhetően a kábelek az alaplap hátlapja mögött vezethetők és tárolhatók. Sőt, az I/O panel ezen a területen található, hogy további segítséget nyújtson a kábelek rendszerezésében.

 

Az I/O panelen két USB 3.1, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C és egy USB 2.0 port, HD audio- és mikrofoncsatlakozók, valamint a tápellátás, a reset, és az RGB vezérlés gombjai gondoskodnak a kapcsolatról.

Specifikációi


Szín: fekete

 

Anyagok: 0,7 mm-es SPCC acél, 4,0 mm-es edzett üveg AMD márkajelzéssel, ABS műanyag

 

Alaplapi támogatás: E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

 

GPU-támogatás: Akár 380 mm hosszú, függőleges GPU-rögzítés támogatott*, grafikus kártya tartókonzol

*A készlet külön vásárolható meg

 

Tápegység támogatás: 190 mm-ig

 

CPU-hűtő szabad helye: Akár 175 mm

 

Bővítőhelyek: 7

 

Tartalmazott ventilátorok:

Elöl: 3 db Kolink Umbra ARGB/PWM 120 mm ventilátor

Hátul: 1 db Kolink Umbra ARGB/PWM 140m ventilátor
Ventilátor szoftver: Dedikált Kolink Umbra RGB Controller szoftver

 

Teljes ventilátor támogatás:

Elöl: 3 x 120 mm-es vagy 3 x 140 mm ventilátor

Hátul: 1 x 120 mm-es vagy 140 mm ventilátor

Tápegység felső burkolata: 2 x 120 mm-es ventilátor (opcionális)

Felül: 3 x 120 mm-es vagy 2 x 140 mm-es ventilátor (opcionális)

 

Radiátor támogatás:

Elöl: 1 x 240mm / 280mm / 360mm

Felül: 1 x 240 mm / 280 mm / 360 mm radiátor

 

Tárolás:

Meghajtórekesz: 2 x 3,5” HDD vagy 2 x 2,5” SSD

Alaplap hátlap: 3 x 2,5” SSD

I/O panel:

1 x USB 3.1 (C típusú, USB 3.2 Gen 2, max. 10 Gbit/s)

2 x USB 3.1 (A típusú, USB 3.2 Gen 2, max. 10 Gbit/s)

1 x USB 2.0

1 x HD audio jack

1x mikrofon csatlakozó

1 x bekapcsoló gomb

1 x Reset gomb

1 x RGB gomb

 

Vezeték kialakítása:

27 mm-es hátlap huzalozás

3 darab tépőzár

 

Crash Pad:

Gumi ütközőpárna a meghajtórekeszben

 

Súly:

Nettó tömeg: 6,60 kg

Bruttó tömeg: 7,80 kg

 

Méretek:

231 mm x 488 mm x 471 mm (Sz x Ma x M)