ROCKET COMPLEX

ROCKET COMPLEX

A Rocket termékcsaládhoz csatlakozva készült el a Rocket Complex Mini-ITX ház. Az ikonikus, hatszögletű kivágásokkal rendelkező, toronyszerű ház az Xbox Series X konzol ihletésére épült, és úgy tervezték, hogy támogassa a csúcskategóriás játékhardvert. Az alumíniumból készült ház edzett üveg oldalpanellel és eloxált, titánszürke felülettel rendelkezik. A kis méret ellenére 20,4 literes kapacitással és intelligens elrendezéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a prémium alkatrészek használatát. Ráadásul ez az első Kolink ház, amely alapfelszereltségként tartalmaz PCIe 4.0 riser kábelt.

 

A Kolink Rocket Complex Mini-ITX ház jellemzői röviden:

 

  • Mini-ITX, torony stílusú váz
  • Jellemzője az ikonikus Rocket sorozat hatszögletű kivágása
  • Edzett üveg oldalsó panel a hardverek láthatóságához
  • Az eltávolítható panelek és csavarok rendkívüli szerelhetőséget tesznek lehetővé
  • Támogatja a Mini-ITX alaplapokat és az SFX/SFX-L tápegységeket
  • Akár 330 mm hosszúságú 2,8 slotos GPU befogadására képes
  • Az első Kolink tok, amely alapkivitelben tartalmaz egy PCIe 4.0 riser kábelt
  • Az I/O panel USB3.2 Gen 2 Type-C és USB 3.0 portokkal rendelkezik

 

 Torony-méretben

 

A stílusában szinte egyedülálló Rocket Complex Mini-ITX ház az Xbox Series X konzol hatásait veszi át, így egy toronyház alakot formál, de arányaiban kisebb. A 20,4 literes kapacitásnak köszönhetően azonban még bőven van hely a prémium hardver számára. A ház külseje támogatja a jól felszerelt I/O panelt, amely USB3.2 Gen 2 Type-C és USB 3.0 porttal rendelkezik.

 

A Rocket Complex egy fantasztikus ház a hardver- és SFF-rajongók számára. Természetesen ebbe a Mini-ITX házba egy azonos méretű alaplap is belefér. A GPU-k legfeljebb 2,8 bővítőhelyesek és 330 mm hosszúak lehetnek, ami a jelenleg elérhető modellek többségét lefedi, és függőlegesen is felszerelhetők a mellékelt PCIe 4.0 riser kábellel. Valójában ez az első Kolink ház, amely alapfelszereltségként tartalmaz Gen 4 riser kábelt. A PSU konzolba SFX tápegység is beépíthető, de ha nagyobb teljesítményre van szükség, akkor ez a konzol eltávolítható, és lehetővé válik az SFX-L egység felszerelése.

 

Átfogó hűtés

 

Az ikonikus Rocket sorozat hatszögletű kivágásaival ennek a ház természetes légáramlása kivételes. Ezenkívül a Rocket Complex két integrált Kolink Classic 120 mm-es PWM ventilátorral rendelkezik a hűtőrendszer további támogatására. A passzív hőátadással párosítva, alumínium szerkezetének köszönhetően ez a ház kiválóan alkalmas csúcskategóriás építkezéshez. Ezen túlmenően a Rocket Complex Mini-ITX ház 240 mm-es AiO hűtőrendszereket tud fogadni, a CPU blokk pedig akár 62,5 mm magas. Ha a léghűtést választja, akkor a CPU-hűtő akár 110 mm-es is lehet.

 

Könnyű összeszerelés

 

A szegecsek használata helyett a Rocket Complexet csavarok tartják össze, ami azt jelenti, hogy könnyen lecsupaszítható. Így sokkal egyszerűbbé válik az olyan komponensek telepítése, mint az AiO és a tápegység. Sőt, mindegyik panel eltávolítható – beleértve a felső panelt is. Ez lehetővé teszi az építkezéshez szükséges hozzáférést ezen a kis méretű házon belül. A panelek közül három eloxált, titánszürke alumínium, míg az utolsó edzett üvegből készült.

Download specification

Download CE Doc

Technikai adatok:

 


Méret:

214,5 x 448,5 x 212,5 mm (Sz x Ma x Mé)


Anyagok:

acél (belső), 3 mm-es edzett üveg és 2 mm-es alumínium, (panelek)


Súly: 4,45 kg


Szín: titánszürke


Alaplap támogatás: Mini-ITX

Összes lehetséges ventilátor:

2x 120 mm (oldalsó panel)


Előre telepített ventilátorok:

2x Kolink Classic 120mm (oldalsó panel)


A radiátor rögzítése:

1x240 mm (oldalsó panel)


Meghajtórekeszek:

4x 2,5” (belső)


Tápellátás: SFX / SFX-L (max. 125mm x 130mm x 63mm)

Bővítőhelyek:

2 x PCIe (2.8 slot kompatibilis)


I/O panel:

bekapcsológomb, 1 x USB3.2 Gen 2 Type-C, 1 x USB 3.0


Maximális GPU hossz: 330 mm


Maximális CPU-hűtő magasság: 110 mm