STRONGHOLD PRIME

STRONGHOLD PRIME

A klasszikus fekete ház kedvelőinek tökéletes a Kolink Stronghold Prime Mid-Tower, mely egy elegáns ház acél burkolattal, és csuklós, edzett üvegajtóval. Ez az akár E-ATX alaplap befogadására alkalmas ház rugalmas hardver-lehetőségeket és egyszerű telepítést tesz lehetővé felhasználóbarát kialakításának köszönhetően. A mágnesek által a helyükön tartott eltávolítható paneleknek köszönhetően a belső tér teljesen hozzáférhető. Sőt, az innovatív oldalszellőzéssel, két integrált Kolink Classic PWM 120 mm-es ventilátorral és hálós porszűrőkkel az em>Kolink Stronghold Prime fantasztikus légáramlással rendelkezik.

 

Kolink Stronghold Prime Mid-Tower PC-házról röviden:

 

  • Teljesen fekete közepes ház, csuklós, edzett üveg oldalpanellel
  • Két Kolink Classic PWM 120 mm-es ventilátor előre telepítve elöl és hátul
  • Kiterjedt támogatás a hardver hűtéséhez, beleértve a tápegység burkolatát is
  • Levehető panelek a könnyű hozzáférés érdekében a hardver beszerelésekor
  • Akár E-ATX alaplaphoz, 380 mm hosszú GPU-hoz és 175 mm magas CPU hűtőhöz
  • A Stronghold család új tagja különféle továbbfejlesztett funkciókkal

 

Felhasználóbarát kialakítás

 

A tervezés különböző fejlesztéseivel a Kolink Stronghold Prime egy felhasználóbarát ház, levehető panelekkel, melyek lehetővé teszik az belső tér könnyű elérését. Az edzett üveg oldalsó panel csuklóval van felszerelve, és egy mágneses fül tartja a helyén, így könnyen nyitható. Ráadásul az előlap és a tápegység burkolata is leválik, így a ház szűkebb részeibe is be lehet jutni.

 

Mind a keret, mind a panelek acélból készülnek, mely kiváló tartósságot kölcsönöz a Kolink Stronghold Prime-nak. Az házon PVC-ből készült porszűrő burkolatok találhatók. Ezek könnyen eltávolíthatók és tisztíthatók.

 

Kiváló légáramlás

 

A Kolink Stronghold Prime nagy hangsúlyt fektet a légáramlásra, a természetes hűtést fokozó, továbbfejlesztett funkcióival. Előre telepített két Kolink Classic PWM 120 mm-es ventilátor található az első és a hátsó panelen. Ezek a ventilátorok a rendszer igényeihez igazítják a sebességüket. Ha a terhelés magas, felgyorsulnak, kisebb terhelés mellett pedig a ventilátorok lelassulnak a csendesebb működés érdekében. Ezenkívül széles körű támogatást nyújt a hűtés hardvereinek, és a CPU-hűtőhöz - akár 175 mm-es magasságig is rendelkezésre áll.

 

Ha nagyobb hűtési teljesítményre van szükség, az elülső és a hátsó panel számos konfigurációt tud kezelni. Az elülső panelen akár három 120 mm-es, 140 mm-es ventilátor vagy egy 360 mm-es radiátor is elfér, míg a hátsó részen egy 120 mm-es vagy 140 mm-es ventilátor vagy radiátor található. A felső panelre három 120 mm-es, két 140 mm-es ventilátor, vagy akár egy 360 mm-es radiátor szerelhető. Ezenkívül két 120 mm-es ventilátor szerelhető.

 

Csúcskategóriás hardver

 

Belső kialakításával a Kolink Stronghold Prime kiváló lehetőséget nyújt a hardvereid megmutatására! Akár egy E-ATX alaplap befogadására is alkalmas, hét bővítőhely támogatásával. Ráadásul az akár 380 mm hosszú grafikus kártyák számára fenntartott helynek köszönhetően a legtöbb háromnyílású GPU kompatibilis a házzal.

 

A legújabb innovációnak megfelelően a Kolink Stronghold Prime kompatibilis a Kolink Vertical GPU Kittel, lehetővé téve a hardver függőleges rögzítését.

(Külön megvásárolható)

  

Rugalmas tárolás és nagyszerű csatlakoztathatóság

 

A Kolink Stronghold Prime PSU burkolata saját, dedikált kamrájával egy ATX formátumú tápegységet is befogadhat, akár 190 mm hosszúságig. Ezen kívül ezen a területen található egy meghajtórekesz is, amely két 3,5”-os HDD befogadására alkalmas. Az alaplap hátlapján hátul, három 2,5”-os SSD rögzítő található.

 

E terület felett található az I/O panel is, a felső paneltől jobbra. Rendelkezésre áll két USB 3.1, egy USB 2.0, valamint két hang- és mikrofoncsatlakozó. A kábelkezelés egyszerű, köszönhetően a három tépőzáras rögzítésnek a 27 mm-es dedikált térben. A Kolink Stronghold Prime-mal a gamer-géped tiszta és rendezett marad!

Download specification

specifikációja


Anyagok

0,7 mm acél Fém burkolat

4,0 mm-es edzett üveg PVC porszűrők

 

Alaplapi támogatás

E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

 

GPU támogatás

Akár 380 mm hosszú tartó, függőleges rögzítéshez kiegészítő konzollal*

*Külön megvásárolható

 

CPU hűtő támogatás

Akár 175 mm magasságig

 

PSU támogatás

ATX 190 mm-ig

 

Bővítőhelyek 7

Tartalmazott ventilátorok:

2 db Kolink Classic PWM 120 mm-es ventilátor elöl és hátul

 

Teljes ventilátor támogatás:

Elöl: 3 x 120 mm-es vagy 3 x 140 mm-es ventilátor

Hátul: 1 x 120 mm vagy 1 x 140 mm ventilátor

Tápegység felső burkolata: 2 x 120 mm-es ventilátor (opcionális)

Felül: 3 x 120 mm vagy 2 x 140 mm (opcionális)

 

Radiátor támogatás

Elöl: 240mm / 280mm / 360mm

Felül: 240mm / 280mm / 360mm

Hátul: 120mm / 140mm

 

Tárolás

2 x 3,5” HDD és 3 x 2,5” SSD

I/O panel

2 x USB 3.1 (A típus, USB 3.2 Gen 2, max. 10 Gbit/s)

1 x USB 2.0

1x mikrofon csatlakozó

1 x HD audio jack

Reset gomb

Bekapcsológomb

 

Vezeték kialakítása

27 mm-es hátlap vezetékezés

3 darab tépőzár

 

Crash Pad

Gumi ütközőpárna a HDD/SDD keretben

 

Súly

Nettó tömeg: 6,30 kg

Bruttó tömeg: 7,50 kg

 

Méretek

231 mm x 488 mm x 451 mm (Sz x Ma x Mé)