INSPIRE K6

INSPIRE K6

Kolink egy speciális Micro-ATX ház létrehozására törekedett. Ezen erőfeszítések eredménye az Inspire K6: egy szálcsiszolt alumínium megjelenésű számítógépház, feltűnő kivitelben, címezhető RGB-LED csíkkal, amely vezérelhető az I/O panelről. A háló kialakítása arra szolgál, hogy az alkatrészek számára biztosítsa a szükséges légáramot. Az edzett üveglap lehetővé teszi, hogy belássunk a házba, benne a Micro-ATX formátumú alaplappal. De csak azért, mert ez egy Micro-ATX ház, még nem azt jelenti azt, hogy nem telepíthető hatalmas mennyiségű, nagy teljesítményű hardver. A funkciók e kombinációja azt jelenti, hogy a Kolink Inspire K6 kiválóan alkalmas azoknak, akik a megfizethetőség iránti igényt mutatják, és továbbra is kivételes megjelenést és funkciókat keresnek.


A Kolink Inspire K6 Micro-ATX házról röviden:

- Gyönyörű előlap csiszolt alumínium külsővel és ARGB világítással

- Edzett üveglap és a PSU burkolat

- 1x előre telepített 120 mm-es ventilátor hátul

- Hely akár 5x120 mm-es ventilátorokhoz, 240 mm-es radiátorok elülső oldalt és a tetőn

- Hely a legfeljebb 350 mm hosszú grafikus kártyákhoz és a 162 mm magas CPU-hűtőkhöz

- I/O panel 1x USB 3.0, 2x USB 2.0 és RGB-LED vezérlővel

- Hely 2x 3,5/2,5“ és 2x 2,5“ meghajtóhoz

 

 

Inspire K6: Megfizethető Micro-ATX ház a Kolink-től gamerek számára


A Kolink Inspire K6 egy rendkívül kedvező árú Micro-ATX ház, amelyet olyan gamerek számára terveztek, akik olyan gépet keresnek, amely jól néz ki, de kiválóan teljesít. Legfeljebb 35 cm hosszú grafikus kártyákhoz alkalmas. Ami meglepő, az egy szálcsiszolt, alumínium megjelenésű előlap megvalósítása, amely nagy hálóval rendelkezik a megfelelő légáramlás érdekében. Az előlapon egy digitálisan címezhető RGB-LED csík is található, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az I/O panelen, vagy közvetlenül az alaplapon keresztül történő irányítást. A fedél tetejénél a felhasználók maguk is megtalálják az I/O panelt, az USB 2.0 portot, és a az USB 3.0 csatlakozót, az RGB világítás vezérléseivel együtt. Az árnyékolt, edzett üveg oldalsó panel segíti az Inspire K6 vonzó megjelenését.


Belül hely van egy Micro-ATX- vagy egy Mini-ITX alaplaphoz. A grafikus kártyák hossza 350 milliméter lehet, a CPU-hűtők pedig akár 162 mm lehetnek - ami több mint elegendő hely a leggyakoribb modellek számára. A kábel kezeléséhez kábelvezetők vannak a tálcán és a tápegység burkolatán, valamint rengeteg hely van az alaplap tálca és a jobb oldali panel között. A tápegységek hossza akár 170 milliméter is lehet.

 

Luxus szintű hűtési lehetőségek, és rengeteg hely a meghajtók számára


Legfeljebb 5 db 120 milliméteres ventilátor fér el ebben a tágas Micro-ATX gamer házban. A hátulra előre telepített 120 mm-es résen kívül a tetőn és az első részen még két hely van. A tetőn található egy mágneses porszűrő, amely biztosítja, hogy a hardver ne sérüljön. Szintén elöl van egy szűrő, amely a szellőzőnyílások mögött található. Az alsó tápegység természetesen porral szemben is véd. Ha inkább a víz-levegő hűtést részesíti előnyben, arra is van lehetőség. A felhasználók elöl és a felül szabadon telepíthetnek egy 240 mm-es hűtőt. A 162 mm-ig terjedő CPU-hűtők kényelmesen illeszkednek.


A PSU burkolat alatt van egy HDD keret, amely akár két 3,5" vagy 2,5" meghajtót képes befogadni. Az alaplap melletti belső térben a felhasználók két további 2,5” meghajtót telepíthetnek.

Technikai adatok:Méretek:

202 x 395 x 410 mm (Sz x Ma x Mé)


Anyag:

Acél, edzett üveg, műanyag

 

Súly:

5,2 kg

 

Szín:

Fekete

 

Alaplapi támogatás:

Micro-ATX, Mini-ITX

Összes lehetséges ventilátor:

2x120 mm (elülső) 2x120 mm (felső) 1x120 mm (hátul)

 

Előre telepített:

1x120 mm (hátul)

 

Hűtő radiátorok:

1x 240 mm (elülső) 1x 240 mm (felül)

 

Meghajtókeretek:

2x3,5/2,5" (belső, HDD keret)

2x 2,5 "(alaplap tálca, elülső)

 

Bővítőhelyek:

4

Tápegység:

1x szabvány ATX maximális 170mm (opcionális)

 

I/O panel:

2x USB 2.0 (belső kapcsolat)

1x USB 3.0 (belső kapcsolat)

2x Audio In / Out

 

GPU maximális hossza:

350 mm

 

Maximális CPU hűtőmagasság:

162 mm