CITADEL MESH ATX

CITADEL MESH ATX ARGB

A Citadel Mesh az egyik legnépszerűbb Micro-ATX PC-házunk. Most már teljes méretű ATX formában is elérhető, az ügyfelek kérésének és visszajelzésének megfelelően. Az acél és az edzett üveg kombinációja, a Kolink Citadel Mesh ATX ARGB ház képes a gamer-hardverek és a hűtőkomponensek széles skálájának befogadására. A hálós előlapnak és a stílusos oldalszellőzésnek köszönhetően a légáramlás is kiemelkedő. Ezt erősíti, hogy négy előre telepített Umbra 120 mm-es ARGB/PWM ventilátor található az első és a hátsó panelen. A tervezés során a könnyű használhatóságot vették figyelembe, az átfogó kábelkezeléssel és a gondosan átgondolt belső térrel, így minden PC-építés szerelmese számára kiválóan használható.

 

Kolink Citadel Mesh ATX ARGB Mid-Tower PC házról röviden:

 

  • A népszerű Citadel Mesh PC Case teljes méretű, ATX változata
  • Edzett üveg oldalsó panel hátsó csavarokkal
  • Négy előre telepített Umbra 120 mm-es ARGB/PWM ventilátor Umbra Core vezérlővel
  • Akár E-ATX alaplapot, háromnyílású GPU-t és ATX tápegységet támogat
  • Kiterjedt vízhűtéses támaszték előlapi rögzítéssel akár 420 mm-es radiátorhoz
  • Rendkívüli légáramlás a hálós előlapnak és az oldalsó szellőzésnek köszönhetően

 

 

Classic Citadel

 

Az elülső panel teljesen hálós, és a jellegzetes oldalsó szellőzésnek köszönhetően kiemelkedő légáramlást biztosít a vázon belül. Az oldalsó panel edzett üveg, melyet két hátsó csavar tartja a helyén, így remek látvány nyílik a belső térre. Ezek könnyen visszavonhatóak a könnyű hozzáférés érdekében, és simább felületet biztosítanak, mint az oldalra szerelt társaik.

 

Az acél ház matt fekete felülettel rendelkezik, így a Citadel Mesh ATX ARGB kifinomult megjelenést kölcsönöz. Ráadásul a négy Umbra 120 mm-es ARGB/PWM ventilátor rengeteg lehetőséget kínál, tökéletes az RGB szerelmeseinek. A világítás és a ventilátor sebessége a mellékelt Umbra Core Controllerrel szabályozható.

 

Citadel hűtés

 

Az előre telepített ventilátorokon kívül rengeteg rögzítési lehetőség kínálkozik a Citadel Mesh ATX ARGB hűtésére. A négy Umbra ventilátor közül három az elülső panelre, míg a végső ventilátor a hátsóra van felszerelve. Ha nagyobb ventilátorokat szeretnénk, mindegyik 140 mm-es ventilátorra cserélhető. A tető három 120 mm-es, vagy két 140 mm-es ventilátort támogat.

 

Az előlapon akár 420 mm-es radiátor is helyet kaphat, a tetőn pedig akár 360 mm-es radiátor is elfér, a hátlapon pedig egy 120 mm-es vagy 140 mm-es radiátornak van hely. Sőt, akár 180 mm magas CPU-hűtő is elfér. A tágas és szakszerűen megtervezett belső térnek köszönhetően a Citadel Mesh ATX ARGB kiválóan alkalmas több radiátorral rendelkező egyedi hűtőkörhöz.

 

 

Citadel hardver

 

Az új kiterjesztett formátumban a Citadel Mesh ATX ARGB sokféle gamer-hardvernek ad helyet. Ez a ház akár egy E-ATX alaplapot is támogat, hét vízszintes és három függőleges bővítőhellyel a PCIe hardver számára. Mint ilyen, a Kolink Vertical GPU Kittel függőlegesen is felszerelhet egy háromnyílású grafikus kártyát. Akár ebben a konfigurációban, akár a hagyományosabb elrendezésben 385 mm-ig van hely a grafikus kártya számára, amely lefedi a jelenlegi piaci igények legtöbbjét.

 

Az alaplap hátlapja alatt a PSU burkolaton ikonikus hatszögletű kivágások találhatók a stílusos szellőzés érdekében. Ez a dedikált terület akár 200 mm hosszú ATX tápegység tárolására is alkalmas, és van hely egy meghajtórekesznek, amely vagy két 2,5 hüvelykes SSD-t vagy 3,5 hüvelykes HDD-t tartalmaz. Nagyobb rugalmasságot biztosítva tárolási megoldásának, az alaplap hátlapjának hátulján eltávolítható SSD-rögzítőtálcák találhatók. Ezekben két 2,5”-os meghajtó fér, így növelhető a tárhely kapacitása és sebessége.

 

A Citadel kezelése

 

A Citadel Mesh ATX ARGB-ben kábelkezelő kiegészítők találhatók, amelyek szépíthetik gamer PC-je belső megjelenését. A tizenkét gumigyűrűvel, négy tépőzáras rögzítővel és két kábelvezető csővel nem lesz egyetlen kósza kábel sem, mely ront az esztétikán. Ezenkívül az I/O panel oldalra van szerelve, hogy megkönnyítse a kábelkezelést.

Ez a panel egy USB 3.2 Gen 2 Type-C, két USB 3.0, egyetlen USB 2.0 és egy HD audio jack csatlakozóval rendelkezik. Ezenkívül itt található a bekapcsoló és a reset gomb, valamint egy LED gomb a világítás egyszerű szabályozásához.

Download specification

Technikai adatok


Méret: 231 mm x 484 mm x 460 mm (Sz x Ma x Mé)


Anyag: edzett üveg, acél


Szín: fekete


Alaplap támogatás: E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX


Összes lehetséges ventilátor:

Elöl: 3 x 120 mm / 140 mm

Felül: 3 x 120 mm / 2 x 140 mm

Hátul: 1 x 120 mm / 140 mm

Előre telepítve:

Elöl: 3 x 120 mm

Hátul: 1 x 120 mm


Radiátor-rögzítések:

Felül: 1 x max. 360 mm

Elöl: 1 x max. 420 mm


Szűrő: padló (levehető), tető (mágneses)


Meghajtórekeszek:

2 x 3,5" / 2,5"

2 x 2,5" (kivehető tálcák)


Bővítőhelyek: 7 + 3

I/O-panel:

1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C

2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A

1 x USB 2.0

1 x HD Audio jack

1 x LED gomb

1 x teljesítmény

1 x Reset gomb


GPU támogatás: 385 mm


CPU hűtőhézag: 180 mm