KOLINK CONTINUUM PSU - 1050W - 80 PLUS PLATINUM - MODULAR

KOLINK CONTINUUM PSU - 1050W - 80 PLUS PLATINUM - MODULAR

A Kolink Continuum 80 Plus Platinum kiemelkedõ tápegység, amely a technikai újítások és a kiváló minõségû alkatrészek használata következtében jelentõs energiahatékonyságot biztosít.
Ideális a fejlett processzorokkal és grafikus kártyákkal ellátott rendszerek esetében. A Continuum további energiagazdálkodási funkciókkal rendelkezik, mint például az LLC rezonáns átalakítása és a DC-DC technológia független feszültségszabályozással. Ez a kombináció jelentõsen hozzájárul az energiaellátás hatékonyságához.


A Continuum komponensei hûvösek maradnak az erõs légáramlásnak köszönhetõen. Lassan forgó 140 mm-es ventilátorral rendelkezik, amelynek hullámos felülete javítja a légáramlást, valamint különösen tartós dupla golyóscsapággyal van ellátva. Ez a ventilátor nemcsak nagy hûtést biztosít, hanem alacsony üzemi térfogattal rendelkezik.


A Continuum kiváló csatlakozási lehetõségekkel rendelkezik. Az alaplapokhoz egy 20 + 4-pólusú ATX csatlakozó, valamint 4 + 4-pólusú és 8-pólusú 12V EPS csatlakozók tartoznak, amelyek akár két high-end processzort is elláthatnak. A grafikus kártyák három kábelköteg hat + 2-pólusú PCIe csatlakozóján keresztül csatlakoztathatók. További komponenseket nyolc SATA és négycsapos Molex csatlakozó csatlakoztat.

Mûszaki információk:


20/24 pin ATX csatlakozó: 1
4 pin Molex csatlakozó: 8
6 pin VGA csatlakozó: 0
CPU csatlakozó: 4+4+8 pin
Floppy csatlakozó: 0
Formátum:

ATX

Hatásfok (%):

90
Hatékonyság:

80+
Platinum Kiszerelés:

Dobozo
Magasság (mm):

86 Mélység (mm): 180
Moduláris kábelezés:

Igen
PFC:

Aktív

SATA csatlakozó:

8
Szélesség (mm):

150
Teljesítmény (W):

1050
Ventilátor méret (cm):

14
Zajszint (dB):

Nincs adat