LEVANTE V2

LEVANTE V2

A Kolink Levante V2 ARGB Fekete Midi torony a népszerű Kolink Levante ház tovább fejlesztett változata, immáron integrált Umbra ARGB ventilátorokat tartalmaz és kimagaslóan hosszú élettartamot garantál. Kettős edzett üvegpanellel, különböző színárnyalatokkal, eltávolítható felső panellel és kiterjedt AIO támogatással rendelkezik, így a ház sokszínű beépítési lehetőségeket tartogat. Ráadásul a Kolink Levante V2-höz egy exkluzív Umbra ARGB vezérlő is tartozik dedikált Umbra szoftverrel. A mellékelt ventilátorokkal a házhoz lenyűgöző ARGB fényshowt varázsolhatunk.

 

A Kolink Levante V2 ARGB Midi torony általános jellemzői:

 

  • Fekete midi torony, kettős edzett üvegpanellel
  • ABS Műanyagból és portaszító fém anyagokból készült
  • E-ATX, ATX, Micro-ATX és Mini-ITX alaplaptámogatás
  • Hét PCI bővítőhellyel
  • 3 x 12cm Elülső Umbra ARGB/PWM ventilátorokkal 
  • 1 x 12cm Hátsó Umbra ARGB/PWM ventilátorral

 

Öt csillagos konstrukció

 

A Kolink Levante V2 ARGB Fekete Midi torony hideghengerelt acél felhasználásával készült, hogy kiemelkedő szilárdságot és stabilitást biztosítson. Ezenkívül az ABS műanyag bevonat hő-, ütés- és kopásállóságot biztosít, így további védelmet nyújt a mindennapi kopás ellen így javítva az élettartamot.

 

Ez a sokszínű beépítési lehetőséget kínáló midi torony, E-ATX, ATX, Micro-ATX és Mini-ITX alaplapok támogatásával, valamint bonyolult AIO hűtéssel büszkélkedhet. Az elöl 280 mm-es, felül 240 mm-es és hátul 120 mm-es radiátor kapacitásával a Kolink Levante V2-t úgy konfigurálhatjuk, hogy az több radiátort is tartalmazzon a kivételes hűtés érdekében! A házhoz számos csatlakozási lehetőség tartozik úgy, mint egy optimalizált I/O panel, 2 x USB 3.0 porttal, HD audio jack csatlakozókkal és dedikált aRGB gomb.

 

Mindezek mellett a Kolink Levante V2 tartalmaz egy SSD-tartót is, amivel plusz két 2,5"-es SSD-t lehet hozzáadni, így villámgyorsan megnövelhető a tárhelyünk, melyre kreatív projektek vagy komoly játékok során szükségünk lehet.

 

Változatos esztétika


A Levante előző generációjától eltérően az új midi torony kettős edzett üveg kialakítású. A bal oldali panel szürke, míg a jobb oldali fekete árnyalatú. Ez tulajdonság lehetővé teszi, hogy a konfigurációhoz illően változtatható a ház megjelenése.

A mellékelt tápegység-burkolat rendezett belső teret és tiszta kábelkezelést tesz lehetővé. A kevésbé vonzó vezetékek és meghajtók elrejtésével az egyéni aRGB világítás és a látványos hardver kerül az előtérbe.

 

Hűvös és csendes működés


A kiváló légáramlásra és hűtésre optimalizált Kolink Levante V2 ARGB Fekete midi torony eltávolítható felső panellel rendelkezik, fémhálós kivágásokkal. A teljes hálóval és a ferde előlap kialakításával párosítva a ház egyesíti a stílust és a kiemelkedő hűtést.

 

Annak érdekében, hogy a játék hardvere optimális hőmérsékleten működhessen, a Kolink Levante V2 négy Umbra ARGB/PWM ventilátort tartalmaz. Ezek az Umbra ARGB ventilátorok akár 1500 ford./perc sebességet is elérhetnek a kiemelkedő légáramlás érdekében, biztosítva, hogy az alkatrészek hűvösek és csendesek maradjanak. Sőt, a 12 belső és 9 külső LED-del ezek a ventilátorok egyesítik a kiváló hűtési teljesítményt a lenyűgöző, testreszabható RGB világítással.

 

Exkluzív ARGB Umbra világítás


A midi toronyhoz mellékelt Umbra ARGB vezérlő igazán exkluzív megoldásokat tartogat. Változatos színek és fényeffektusok vagy épp a sokak kedvenc szivárványhulláma is beállítható. A ventilátorok világításai a Kolink Umbra szoftverrel vagy az alaplapokkal kompatibilis szoftverrel vezérelhető.

 

Download CE Doc

SpecifikációkSzín: Black 

 

Méretek: 435mm(H) x 205mm(Sz) x 455mm(M) 

 

Anyag: 4.0mm Edzett üveg, 0.6mm hideghengerelt acél és ABS műanyag

 

Alaplap támogatás: E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX 

 

Tápegység beépíthetőség: ATX  200mm-igVentilátor beépíthetőség: 

Elől: 3x12cm Umbra aRGB/PWM ventilátorok - tartozék

Fent: 2x12cm or 14cm ventilátor  

Hátul: 1 x 12cm Umbra aRGB/PWM ventilátor – tartozék

 

Radiátorok:

Elől: 280mm

Fent:240mm

Hátul:12mm

 

 

Meghajtók:

3 x 3.5’’ HDD vagy 3 x 2.5’’ SSD, 

2 x 2.5’’ SSD tartó az alaplapi tálcán

CPU Clearance: 160mm 

 

GPU Clearance: 380mm 

 

Bővíthető helyek: 7 

 

I/O Portok: 2 x USB 3.0, (A típus, USB 3.2 Gen 1, max 5Gbit/mp) 2 x USB 2.0, 1 x HD Audio/Mic 

 

Súly: 7.2kg