OBSERVATORY LITE MESH WHITE

OBSERVATORY LITE MESH ARGB WHITE

Élvezd a teljesen új Kolink Observatory Lite Mesh ARGB Midi torony előnyeit. Ez a klasszikus Kolink ház végre matt fehér színben is elérhető. Friss, új esztétikájával ez az ATX-ház mindazokat a funkciókat kínálja, amelyeket korábban már megszerettünk, beleértve a négy előre telepített ARGB ventilátort és az akár 335 mm hosszú GPU-k támogatását. A hálós előlap és edzett üveg oldalsó panel tökéletes betekintést nyújt a csúcskategóriás hardverekhez és az RGB világításhoz. Állíts össze egy igazán merész játék PC-t a Kolink Observatory Lite Mesh ARGB Matt fehér ház segítségével. 

 

 

Kolink Observatory Lite Mesh ARGB Midi torony jellemzői:

   

  • A Kolink Observatory Lite matt fehér kiadása
  • ATX midi torony, teljesen hálós előlappal és edzett üveg oldalsó panelekkel
  • Négy előre telepített 120 mm-es ARGB PWM ventilátorral
  • RGB hubot és távirányítót tartalmaz az effektusok és a ventilátorsebesség vezérléséhez
  • ATX alaplap, 335 mm hosszú GPU és 160 mm magas CPU hűtő támogatása
  • Kivehető porszűrők és hatszögletű szellőző rések az egész házon

 

 

Kolink Observatory Lite Mesh ARGB Midi torony matt fehér kiadás

 

A Kolink Observatory Lite Mesh ARGB matt fehér midi torony merész esztétikával érkezik. Elődjéhez hasonlóan a belső tér teljesen fekete a zökkenőmentes kábelintegráció érdekében, míg a külső burkolat feltűnő, fehér színben pompázik. A ház acélból készült, erős és strapabíró, amelyet elől hálós előlappal burkoltunk, míg oldalait edzett üvegburkolat erősítettünk meg. A ház felső része szintén egy hálós panel hatszögletű kivágásokkal a kiváló szellőzés és a megnyerő stílus érdekében.

 

Rendkívüli légáramlás

 

A hálós paneloknak, valamint a négy előre telepített ventilátornak köszönhetően a Kolink Observatory Lite Mesh ARGB matt fehér midi torony rendkívüli szellőzéssel bír. A négy beépített ventilátor mindegyike 120 mm átmérőjű, három az elülső részen, a negyedik pedig a hátsó panelen található. Az élénk RGB LED-ekkel felszerelt ventilátorok sebessége állítható a mellékelt ventilátor-hubnak és az RGB távirányítónak köszönhetően – amely a fényhatásokat is vezérli. Alternatív megoldásként, ha úgy tetszik, ezek a ventilátorok az alaplaphoz csatlakoztathatók és vezérelhetők.

 

 

A Kolink Observatory Lite Mesh ARGB matt fehér midi torony különböző ventilátor és radiátor beépítési lehetőséget biztosít. Az előlapra az előre telepített modellek helyett két 140 mm-es ventilátor vagy egy 280 mm-es radiátor szerelhető. Ezenkívül a felső panel két 120 mm-es méretet támogat. Annak érdekében, hogy a konfiguráció portól és szennyeződésektől mentes legyen, a felső panelen és a tápegység burkolatán mágneses szűrők találhatóak. Így a PC könnyebben tisztítható, ráadásul hűvös és pormentes marad.

 

 

Mindezeken felül akár 160 mm-es processzor hűtő is beépíthető, ami tökéletesen kompatibilis a jelenleg elérhető CPU modellekkel. 

 

Kiterjedt hardver támogatás

 

A Kolink Observatory Lite Mesh ARGB matt fehér midi torony bőséges támogatást kínál a legkomolyabb játékhardverhez is. A hét PCIe bővítőhellyel rendelkező házba ATX, Micro-ATX vagy akár Mini-ITX alaplap is elhelyezhető, és akár egy 335 mm hosszúságú GPU is elhelyezhető benne. Természetesen amennyiben AIO hűtőrendszert használunk, ez a hosszúság 310 mm-re csökken.

 

Az alaplapi tálca alatt egy PSU burkolat található, amely akár 180 mm hosszú ATX tápegységeket is képes fogadni. Sőt, ezen a területen található egy meghajtórekesz, amely akár két 2,5”-es vagy 3,5”-os tárolómeghajtót is támogathat. Az alaplapi tálcán további két 2,5 hüvelykes SSD-t is elhelyezhető.

 

Kapcsolódás és vezérlés

 

A Kolink Observatory Lite Mesh ARGB matt fehér midi torony felső borításának elején elhelyezett teljes funkcionalitású I/O panellel rendelkezik. Ez magában foglal két USB 2.0 és egy USB 3.0 portot, egy jack csatlakozót az audio bemenethez és kimenethez, valamint egy RGB/Reset kapcsolót.

 

 

A ház intelligens kábelelvezetést kínál mind az alaplapi tálcán, mind a tápegység burkolatán. Sőt, az alaplap tálca mögött van egy külön 30 mm-es hely a kábelek bevezetésére. Ez egyszerűvé és tisztává teszi a kábelkezelést.

Technikai Adatok:

 


Méretek: 190 mm x 440 m x 400 mm (Sz x Ma x Mé)


Anyag: acél, edzett üveg, műanyag


Súly: kb. 5,5 kg


Szín: matt fehér


Alaplap támogatás:

ATX, Micro-ATX, Mini-ITX


Összes lehetséges ventilátor:

Elöl: 3 x 120 mm-es vagy 2 x 140 mm-es ventilátor

Felül: 2 x 120 mm-es vagy 140 mm-es ventilátor

Hátul: 1 x 120 mm

Előre telepített ventilátorok:

Elöl: 3 x 120 mm-es ARGB PWM ventilátor

Hátul: 1 x 120 mm-es ARGB PWM ventilátor


RGB effektus és ventilátorsebesség távirányító mellékelve

Ventilátor hub mellékelve


Radiátor rögzítése:

Elöl: 1 x 280 mm

Porszűrők: tető, tápegység burkolat (eltávolítható)


Tárolás:

Meghajtórekesz: 2 x 2,5” vagy 3,5” meghajtók

Alaplap tálca: 2 x 2,5” SSD

 

Tápegység támogatás:

ATX (akár 180 mm hosszú)


Bővítőhelyek: 7


I/O panel:

2x USB 2.0

1 x USB 3.0

1 x mikrofon csatlakozó

1x fejhallgató csatlakozó

1 x RGB/Reset kapcsoló

1x bekapcsoló gomb


GPU-támogatás: Akár 335 mm hosszú (AIO hűtő használata esetén maximum 310 mm)


CPU-hűtő támogatás: Akár 160 mm magas