VOID

VOID

Egyedi kialakítás és kiváló funkcionalitás: ezeket a jellemzőket választotta a Kolink az új Void Midi-torony meghatározására. A ház elején ki lett alakítva egy V alakú kivágás, amely digitálisan címezhető RGB-LED csíkokkal van díszítve, mely azt a hatást eredményezi, hogy egy újabb bevágás jelenik, és jgy tovább a végtelenségig, a tükörhatás által. A hátulra szerelt, előre telepített 120 mm-es ventilátor - amely szintén digitálisan címezhető RGB-LED-ekkel van felszerelve - hűti és megvilágítja ennek a rendkívül stílusos Midi-toronynak a tágas belsejét. Az általad telepítendő hardvert szintén megmutathatod az edzett üvegből készült oldalsó panel által. Összességében a Kolink Void kitűnik a modern, mégis funkcionális kialakítás használatával.


A Kolink Void-ról röviden:


- V-alakú kivágás végtelen tükörhatással és RGB megvilágítással

- Edzett üveg oldalsó panel a belső tér akadálytalan láthatóságáért

- ATX- / Micro-ATX- / Mini-ITX alaplapokhoz tervezték

- Előre telepített 120 mm-es ventilátor digitálisan címezhető RGB-világítással

- Támogatás az elülső 240 mm-es radiátorok számára

- I/O panel 2x USB 3.0 és 2x USB 2.0, HD Audio, RGB-LED vezérlővel

- A PSU burkolat levegő bemeneti nyílásokkal a letisztultabb megjelenés érdekében

- 310 mm-ig támogatott grafikus kártyák, CPU-hűtők 160 mm-ig, PSU-k 180 mm-ig

 

Kolink Void: Az exkluzív formatervezés kiváló teljesítményt nyújt


Az I/O panelen lévő kapcsolóval vezérelhetők a digitálisan címezhető RGB-LED csíkok, amelyek hatása fokozódik Kolink egy merész trükkjével, miáltal egyfajta végtelenség tükörhatást eredményez a háznak. Ugyanez vonatkozik a hátulra szerelt 120 mm-es ventilátorra is, amely előre telepítve van. Az edzett üveg oldalsó panel a ház belsejében használt világítással lehetővé teszi, hogy gyönyörű látványban legyen részük.


Az előre telepített ventilátorok mellett a telepíthető még további öt 120 mm-es ventilátor, amelyek közül három telepíthető elöl és kettő a tetőn. Itt található egy mágneses porszűrő, amely a méhsejt stílusú hálóra van felszerelve. Az oldalsó levegő bemeneti nyílások elöl, és a PSU burkolatban szintén hozzájárulnak a ház kiváló légáramlásához. A ventilátorok alternatívájaként a felhasználók szabadon felszerelhetnek egy 240 mm-es hűtőt a ház elejére.

 

A Kolink Void: Több, mint elég hely a hardver számára


A belső tér a teljesen fekete színű PSU burkolatával csak növeli a karcsú megjelenést. A burkolat mögött a felhasználók helyet fognak találni egy pár 3,5"-es HDD-nek; melyek a biztonság érdekében "drop and lock" rendszer segítségével rögzíthetőek. Alternatív megoldásként 2,5" SSD-k telepíthetők itt, vagy közvetlenül a PSU burkolatának tetejére. Az alaplap tálca és a PSU burkolat egyaránt számos nyílást kínál a kábel optimális kezelése érdekében. A ház alatt egy eltávolítható porvédő szűrő található, amely megfelel az ATX-formátumú PSU-nak, amely maga is 18 cm hosszú lehet.


A grafikus kártyák legfeljebb 31 cm hosszúak lehetnek, a CPU-hűtők pedig akár 16 cm-esek. Ezenkívül az elöl található I/O panel két USB 2.0 porttal és két A-típusú USB 3.0 porttal rendelkezik.

 

Töltse le a CE Doc

Technikai adatok:

 


Méretek:

190 x 430 x 400 mm (Sz x Ma x Mé)


Anyag:

Acél, edzett üveg, műanyag


Súly: 5,9 kg


Szín:

Fekete


Alaplapi támogatás:

ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

Összes lehetséges ventilátor:

3x 120 mm (elöl)

2x 120 mm (felül)

1x 120 mm (hátul)

 

Előre telepítve:

1x 120 mm (hátul)

Radiátor rögzítések:

1x 240 mm (elöl)

 

Szűrő

Felül és hátul

 

Meghajtóhelyek:

2x 3,5 / 2,5“ (belső)

2x 2,5“ (belső)

 

PSU:

1x Standard ATX (opcionális)

 

Bővítőhelyek: 7


I/O panel:

 

2x USB 2.0 (belső csatlakozás)

2x USB 3.0 (belső csatlakozó)

1x audio be / kimenet

RGB / Reset kapcsoló


A GPU maximális hossza: 310 mm


Max. CPU hűtőmagasság: 160 mm


Max. PSU-hossz: 180 mm