ETHEREAL

ETHEREAL

Az innovatív és nagy teljesítményű számítógépházairól híres Kolink most piacra dobta az új Ethereal Midi-Tower-t. Olyan funkciókban gazdag gamer-házat képvisel, amely elegáns külseje alatt rengeteg helyet kínál az összes lehetséges gamer-technikához. Az edzett üveg oldalsó ajtó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akadálytalanul élvezhessék a csúcskategóriás gamer-tech látványát, kiegészítve az E-ATX alaplapok kompatibilitásával. Az edzett üveg használata igazán esztétikus, a PSU burkolat pedig ügyesen elrejti a kábeleket. A ház elülső része szálcsiszolt alumínium hatású; valamint a digitálisan címezhető RGB-LED csík csak növeli az ház lenyűgöző külsejét. Az I/O panelen lévő kapcsoló lehetővé teszi a világítás vezérlését. Alternatív megoldásként a világítószalag közvetlenül az alaplaphoz is csatlakoztatható, és onnét vezérelhető. A ház tetején lévő, porszűrővel ellátott finom háló segít megőrizni a hardvereket tisztán és pormentesen. Az előre telepített 120 mm-es ventilátor megfelelő légáramot biztosít.

 

A Kolink Éteres Midi-toronyról röviden:

- Stílusos Midi-Tower, amely támogatja az E-ATX alaplapokat

- Edzett üveg oldalsó ajtó

- Csiszolt alumínium külső

- Intelligens, digitálisan címezhető RGB-világítás elöl

- Egy előre telepített 120 mm-es ventilátor hátul

- Legfeljebb öt 120 mm-es és négy 140 mm-es ventilátor lehetséges

- Hely 380 mm-es grafikus kártyák és 160 mm-es CPU-hűtők számára

- I/O panel vezérlővel RGB-LED-ekhez, 1x USB3.2 Gen 2 Type-C, 1x USB 3.0 és 2x USB 2.0

 

Kolink Ethereal: Rengeteg hely az erős gamer-tech számára


Annak ellenére, hogy az ház méretei megegyeznek a Midi-torony méretével, az Ethereal ötletes kialakításával kihasználja az E-ATX alaplapok támogatását. Még a 380 mm-es grafikus kártyák, és akár 160 mm magasságú CPU-hűtők is elférnek. Az intelligens burkolat segít elrejteni a PSU és a HDD keretet, amelybe a felhasználók szabadon telepíthetnek két 3,5” - vagy két 2,5” -os meghajtót. Az alaplap hátulján található egy keret, amely további két 2,5”-es SSD-t támogat.


Azok, akik inkább a léghűtést választják, rengeteg szerelési pontot találhatnak a 120 mm-es ventilátorokhoz. Az előlap lehetővé teszi két 120 mm-es vagy két 140 mm-es ventilátor felszerelését. Felül két 120 mm-es vagy két 140 mm-es ventilátort telepítése lehetséges. A ház teteje hálóval van felszerelve, amely biztosítja a maximális légáramlást, így csak minimális mennyiségű nem kívánt por kerülhet csak a házba. A ház elülső része egy 280 mm-es hűtőt enged, és a hátsó ventilátor természetesen kicserélhető egy 120 mm-es hűtőre, ha úgy tetszik.

 

Edzett üveg és RGB-LED-ek: Használja ki jól hardvereit!


A Kolink ügyes elrendezésű kábelvezetőinek és tartóinak köszönhetően a ház feltűnően letisztult megjelenésű. A tágas belső teret kívülről csodálhatja bárki, mivel a ház edzett üvegoldali ajtóval rendelkezik, amely természetesen zsanérokkal oldja meg a kinyitást és bezárást. A ház csiszolt alumínium elülső oldalához digitálisan címezhető RGB-LED csík van rögzítve, mely az I/O panelen lévő kapcsolóval vezérelhető. Alternatív megoldásként a szalag közvetlenül az alaplaphoz is csatlakoztatható és vezérelhető. Ezután az I/O panelen lévő RGB kapcsoló Reset gombként is használható. Az RGB/Reset kapcsolón kívül van még egy USB3.2 Gen 2 Type-C foglalat, USB 3.0 bővítőhely és két USB 2.0 port, valamint 3.5 mm-es aljzatok a fejhallgatóhoz és a mikrofonhoz, végül pedig a tápellátás és HDD-LED.

Töltse le a CE Doc

Technikai adatok:Méretek:

435 x 205 x 455 mm


Anyag:

Acél, edzett üveg, műanyag


Súly:

5,7 kg

 

Szín:

Fekete


Alaplapi támogatás:

E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

Tápegység:

1x standard ATX (opcionális)


Bővítőhelyek:

7


I/O panel:

1x USB3.2 Gen 2 Type-C (belső)

1x USB 3.0 típusú A (belső)

2x USB 2.0 (belső)

1x Audio In / Out

1x RGB- / Reset kapcsolók


GPU maximális hossza:

380 mm


Maximális CPU hűtőmagasság:

160 mm


Maximális PSU mélység:

200 mm

Összes lehetséges ventilátor:

2x120/140 mm (felül)

2x 120/140 mm (elülső)

1x120 mm (hátul)


Előre telepített ventilátorok:

1x120 mm hátul


Hűtő radiátorok:

1x 240/280 mm (elülső)

1x120 mm (hátul)


Szűrő:

Felül, alul


Meghajtókeretek:

2x 3,5 / 2,5” (belső, HDD keret)

2x 2,5” (belső, alaplapi tálca)