BASTION

BASTION

Nemes külső, tágas belső tér

A Kolink Bastion Midi-Tower ötvözi a funkcionalitást a visszafogott, de elegáns külsővel. Az edzett üveg oldal alatt, a Midi-tornyot címezhető RGB-LED szalag díszíti. Színei átlátszatlan akrilüveg mögül ragyognak. A színvilágot egy hátsó ventilátor hangsúlyozza, digitálisan címezhető RGB-LED-ekkel. A világítást az I/O panel kapcsolójával vagy kompatibilis címezhető RGB alaplapokkal lehet vezérelni, a mellékelt 3-tűs csatlakozó segítségével. Ezenkívül a tágas belső tér több rengeteg hardvert képes befogadni. Finom hálót tartalmaz a tetején található integrált porszűrő, mely biztosítja, hogy az alkatrészek friss levegővel legyenek ellátva, és pormentesek maradjanak.

 

- Stílusos Midi-torony E-ATX formátumú alaplapokhoz is

- Acél elülső és felső panel kinézet a prémium hatásért

- Oldalsó panel edzett üvegből, zsanérokkal

- Digitálisan címezhető RGB világítás a tápfedélen

- Előre telepített 120 mm-es hátsó ventilátor, digitálisan címezhető RGB LED-ekkel

- Összesen öt darab 120 mm-es és két 140 mm-es ventilátor lehetséges

- Hely legfeljebb 370 mm hosszú grafikus kártyákhoz, a CPU hűtő 160 mm magas lehet

- I/Opanel vezérléssel RGB-LED-ekhez, 1x USB 3.0 és 2x USB 2.0

 

Kolink Bastion: tágas ház gamer-hardverhez


Még akkor is, ha a ház mérete a Midi-Tower formátumnak felelnek meg, a Bastiont úgy tervezték, hogy ötletes kialakításának köszönhetően az E-ATX méretű alaplapot is támogassa. Az elülső 370 mm-es hellyel a leghosszabb grafikus kártyák számára is van hely. A függőleges tér tekintetében rendelkezésre áll 160 mm hely, amely lehetővé teszi a CPU-hűtők többségének elhelyezését. A fedél elrejti a tápegységet és a HDD keretet, amelybe két 3,5 hüvelykes vagy két 2,5 hüvelykes meghajtót lehet telepíteni. Két 2,5 hüvelykes SSD csatlakoztatható az alaplap hátuljához.


Azok, akik a léghűtésre támaszkodnak, imádni fogják a maximálisan elhelyezhető 120 mm-es ventilátorok számát. Két 120 mm-es ventilátor szerelhető fel a tápfedél fedelére, míg a tápegység alatt levehető légszűrő biztosítja a friss, pormentes levegőellátást. A ház tetejét hálóval látták el, amelyen a levegő minimális ellenállással áramolhat. Itt is egy porszűrő biztosítja, hogy a benne lévő hardvert ne kelljen a szükségesnél gyakrabban tisztítani. Erős, 120 mm-es ventilátor foglalja el hátul a rendelkezésre álló helyet. Az előre telepített ventilátor ezen felül elülső és hátsó digitálisan címezhető RGB-LED világítással rendelkezik. A ventilátorok helyett természetesen kompatibilis radiátorok is telepíthetők.


Edzett üveg és RGB-LED-ek a hardver látványához!


Ebben az házban még az alaplap tálca is figyelemfelkeltő. Unalmas négyzetek és téglalapok helyett az alaplap mögötti mélyedés eredeti kialakítást kapott. A tökéletesen sikerült kábelkezelés végeredményét megcsodálhatjuk egy edzett üveg oldalsó ajtón keresztül, melyet szükség esetén a csuklónál is ki lehet emelni. A tápfedél burkolatának elülső részén egy digitálisan címezhető RGB-LED csík található. Egy matt akrilüveg borítás segíti a fény egyenletes diffúzióját. Az I/O panel kapcsolója felelős a fényhatások vezérléséért, valamint a 3 tűs csatlakozóval kompatibilis, címezhető alaplapok, mint például az Asus Aura és az MSI Mystic Light Sync.


Az előre telepített ventilátor világítását kompatibilis 3 tűs plug (5VDG) is vezérli. Mindkettő csatlakoztatható az I/O panel vezérlőjének két csatlakozójához. A ventilátoron 3 tűs csatlakozó is rendelkezésre áll, amelyhez további RGB alkatrészek csatlakoztathatóak. Alternatív megoldásként a szalagok és a ventilátorok csatlakoztathatók az alaplap megfelelő 3 tűs csatlakozójához, és közvetlenül szoftveren keresztül vezérelhetők. Ez lehetővé teszi, hogy az I/O panel RGB kapcsolóját Reset gombként lehessen használni. Az RGB/Reset kapcsolón kívül van egy USB 3.0 és két USB 2.0 csatlakozó, valamint egy 3,5 milliméteres csatlakozó fejhallgatókhoz és mikrofonokhoz, egy tápellátás és egy HDD LED mellett.

Töltse le a CE Doc

Technikai adatok:Méretek (Sz x Ma x Mé):

397 x 200 x 482 mm


Anyag:

Acél, edzett üveg, műanyag


Súly:

5,9 kg


Szín:

Fekete

Alaplapi támogatás:

E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

 

Összes lehetséges ventilátor:

2x 120/140 mm (felül)

2x 120 mm (tápfedél)

1x 120 mm (hátul)

Előre telepítve:

1x 120 mm hátsó oldal

Radiátor rögzítései:

1x 240/280 mm (felül)

1x 240 mm (tápfedél)

1x 120 mm (hátul)

 

Szűrő:

Házon