BASTION WHITE

BASTION WHITE

Nemes megjelenés és tágas belső tér:

A Midi-Tower Kolink Bastion egyesíti a funkcionalitást a visszafogott, de elegáns külsővel. Az edzett üveg oldal alatt a Midi-tornyot címezhető RGB-LED szalag díszíti. A színsémát egy hátsó ventilátor emeli ki, digitálisan címezhető RGB-LED-ekkel. A világítást az I/O panelen lévő kapcsolóval, vagy kompatibilis, címezhető RGB alaplapokkal, a mellékelt 3 tűs csatlakozóval vezérelhetjük. A ház tetején finom háló, porszűrővel biztosítja, hogy alkatrészek friss levegővel legyenek ellátva, és pormentesen legyenek tartva.

 

- Stílusos Midi-Tower E-ATX alaplap formátumig

- Acél elülső és felső panel a prémium külsőhöz

- Edzett üveg oldalsó panel zsanérokkal

- Digitálisan címezhető RGB világítás a tápegység burkolatán

- Előre telepített 120 mm-es hátulra szerelt ventilátor, digitálisan címezhető RGB LED-ekkel

- Összesen öt 120 mm-es és két 140 mm-es ventilátor lehetséges

- Hely akár 370 mm hosszú grafikus kártyákhoz, akár 160 mm magas CPU hűtőkhöz

- I/O panel vezérléssel RGB-LED-ekhez, 1x USB 3.0 és 2x USB 2.0

 

A Kolink-Bastion: tágas ház gamer-tech eszközökhöz


Még ha a ház külső méretei is egy Midi-Tower formátumnak felelnek meg, a Bastion-t úgy tervezték, hogy ötletes kialakításának köszönhetően az E-ATX méretű alaplapot is támogassa. Mivel elöl 370 mm-es a hely, így elég tér van a leghosszabb grafikus kártyák számára is. A függőleges tér szempontjából a felhasználók 160 mm szabad helyet fognak találni a CPU-hűtők többségének. A fedél elrejti az áramellátó egységet és a HDD keretet, amelybe két 3,5 hüvelykes vagy két 2,5 hüvelykes meghajtó felszerelhető. Két 2,5 hüvelykes SSD csatlakoztatható az alaplap hátuljához.


Azok, akik a léghűtésre támaszkodnak, értékelni fogják a 120 mm-es ventilátor-helyek magas számát. Két 120 mm-es ventilátort lehet felszerelni az áramellátás burkolatára, míg a tápegység alatt lévő kivehető légszűrő biztosítja a pormentes friss levegőellátást. Nagy teljesítményű 120 mm-es ventilátor foglal helyet a ház hátuljában. Az előre telepített ventilátor ezen felül elöl és hátul digitálisan címezhető RGB-LED világítással rendelkezik. A ventilátorok helyett természetesen kompatibilis radiátorok is telepíthetők.


Edzett üveg és RGB-LED-ek a hardverek különválasztására!


Ebben az házban még az alaplap-tálca is vonzó! Az unalmas négyzetek és téglalapok helyett az alaplap mélyedése különleges formájú. A kábelkezelés a házban okosan lett megoldva, ezt meg is csodálhatja egy edzett üveg oldalsó ajtón keresztül, amelyet szükség esetén ki is lehet emelni. A tápfedél burkolatának elülső részén digitálisan címezhető RGB-LED-ek csíkja található. Egy matt akrilüveg borítás segíti a fény egyenletes diffúzióját. Az I/O panel kapcsolója felelős a fényhatások vezérléséért, valamint a 3 tűs csatlakozóval kompatibilis, címezhető alaplapok, mint például az Asus Aura és az MSI Mystic Light Sync.


Az előre telepített ventilátor világítását egy kompatibilis 3-pólusú plug (5VDG) segítségével is vezérelhetjük. Mindkettő csatlakoztatható a vezérlő két csatlakozójához az I/O panelen. A ventilátoron 3-pólusú csatlakozója is rendelkezésre áll, amelyhez további RGB alkatrészek csatlakoztathatók. Alternatív megoldásként a szalagok és a ventilátorok az alaplap megfelelő 3 tűs csatlakozójához is köthetők, és közvetlenül szoftver segítségével vezérelhetők. Ez lehetővé teszi az I/O panelen lévő RGB kapcsoló Reset gombjának használatát. Az RGB/Reset kapcsolón kívül van egy USB 3.0 és két USB 2.0 csatlakozás, valamint egy 3,5 milliméteres csatlakozó fejhallgatókhoz és mikrofonokhoz, a teljesítményjelző LED és a HDD LED mellett.

Töltse le a CE Doc

Műszaki információk:

 

 

Méretek (Sz x Ma x Mé):

200 x 397 x 482 mm


Anyag:

Acél, edzett üveg, műanyag

 

Súly: 5,9 kg


Szín:fehér

Alaplapi támogatás:

E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX


Összes lehetséges ventilátor:

2x 120/140 mm (felül)

2x120 mm (tápegység fedél)

1x120 mm (hátul)

Előre telepítve:

1x 120 mm hátul


Hűtő rögzítése:

1x 240/280 mm (felül)

1x 240 mm (tápfedél fedele)

1x120 mm (hátul)


Szűrő:

Felül