BALANCE

BALANCE

Ennek a funkciókban gazdag Midi-Tower-nek lenyűgöző a külseje, és rengeteg hely található a nagy teljesítményű gamer-tech számára, valamint az alaplapoknak egészen E-ATX méretig. Mindez láthatóvá is válik a ház edzett üveglapjának segítségével. Az átgondoltan beépített PSU burkolat segít a felhasználóknak a kusza kábelek elrejtésében. A ház elülső része finom hálójával és szellőzőnyílásaival nemcsak a jó légáramlást biztosítja, hanem a digitálisan címezhető RGB-LED csík kihangsúlyozza a ház különlegességét is. Az I/O panelen lévő kapcsoló lehetővé teszi a világítás vezérlését. Alternatív megoldásként a szalag közvetlenül az alaplaphoz csatlakoztatható, és vezérelhető. Az szellőztetést segíti a finom háló, a ház tetején beépített porszűrővel. Az előre telepített 120 mm-es ventilátor DARGB világítással is rendelkezik.

 

A Kolink Balance Midi-Tower-ről röviden:


- Stílusos Midi-Tower E-ATX formátumú alaplap-méretig

- Edzett üveg oldalsó panel a belső tér láthatósága érdekében

- Elöl finom háló, szellőzőráccsal

- Vonzó DARGB világítás elöl

- Előre telepített 120 mm-es ventilátor, hátulján DARGB megvilágítással

- Összesen öt 120 mm-es és négy 140 mm-es ventilátor telepíthető

- Hely a grafikus kártyákhoz 370 mm-ig, a CPU-hűtőkig 162 mm-ig

- I/O panel vezérlővel RGB-LED-ekhez, 1x USB 3.0 és 2x USB 2.0

 

Kolink Balance: Rengeteg hely az erős gamer-technika számára


Annak ellenére, hogy a ház külső méretei megegyeznek a Midi-torony méretével, a Balance okos kialakítását oly módon használja ki, hogy szükség esetén helyet teremtsen még az E-ATX alaplap számára is. A 370 mm hosszúságú grafikus kártyák kényelmesen illeszkednek, sőt akár a magas, 162 mm magasságú CPU-hűtők is elférnek. Az ház egyik legfontosabb eleme, hogy a GPU-k vertikálisan felszerelhetők PCI-E emelőkábel segítségével (külön megvásárolható). A PSU burkolat elrejti az áramellátást és a HDD keretet, ahol két 3,5"- vagy két 2,5"-os meghajtó telepíthető. Két további 2,5"-es SSD-t lehet telepíteni az alaplap hátuljára.


Aki a léghűtés mellett dönt, nekik van elég nyílás a 120 mm-es ventilátorokhoz. Az elülső rész három 120 mm-es vagy két 140 mm-es ventilátor felszerereléséhez alkalmas. A tető két 120 mm-es vagy két 140 mm-es ventilátort támogat. A burkolat olyan hálóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a rendszer számára, hogy bőséges mennyiségű friss levegőt biztosítson – ezt egy porszűrővel kombinálják, így a belső teret sem kell gyakran tisztítani. A ház hátulja nagy teljesítményű 120 mm-es ventilátort támogat, egy 360 mm-es vagy 280 mm-es hűtőt lehet felszerelni az elejére, és további 280 mm-es hűtőt a tetejére, ha szükséges. Az előre telepített 120 mm-es ventilátor helyettesíthető azonos méretű radiátorral.

 

 

Edzett üveg és RGB-LED-ek: Mutasd be mit tud a géped!


A kábelvezetők okos elhelyezésének köszönhetően a felhasználók élvezhetik az intelligens kábelkezelés különféle előnyeit. Még ennél is fontosabb, hogy a házak belső része látható az edzett üveglap használatának köszönhetően. Az ház elülső részének közepén a felhasználók egy DARGB-LED-ekkel ellátott csíkot találnak. Ezek a LED-ek az I/O panelen található kapcsolóval vezérelhetők. Alternatív megoldásként a szalag közvetlenül csatlakoztatható egy kompatibilis ARGB alaplaphoz, és úgy is vezérelhető. Az RGB gomb mellett az USB 3.0 port, a két USB 2.0 port, a Power/HDD-LED-ek és a 3,5 mm-es csatlakozó fejhallgató és mikrofon mellett egy USB 3.0 port, két USB 2.0 port, Power/HDD-LED mellett található.

Használati útmutató letöltése

Download CE Doc

Technikai adatok:Méretek (H x Sz x M): 425 x 210 x 470 mm


Anyag: Acél, edzett üveg, műanyag


Súly: kb. 6,2 kg


Szín: fekete


Alaplap formátumok:

E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

Összes lehetséges ventilátor:

2x 120/140 mm (felül)

3x120 vagy 2x140 mm (elülső)

1x120 mm (hátul)

 

Előre telepített

1x120 mm-es ARGB hátsó oldalon

 

Hűtőtest:

1x 360/280 mm (elülső)

1x 240/280 mm (felül)

1x120 mm (hátul)

 

Szűrő:

felül, alul, elülső


Meghajtórekeszek:

2x 3,5 / 2,5 hüvelykes (belső, HDD keret)

2x 2,5 hüvelykes (belső, alaplapi tálca)

Tápegység:

1x standard ATX (opcionális)

 

Bővítőhelyek: 7


GPU beépítési irány:

Függőleges (kettős nyílás, emelkedő kábel külön megvásárolható) vagy vízszintes


I/O panel

1x USB 3.0 típusú A (belső csatlakozás)

2x USB 2.0 (belső kapcsolat)

1x audio be / ki

1x RGB kapcsoló

 

A grafikus kártya maximális hossza:

370 mm


Maximális CPU hűtőmagasság:

162 mm