BIG CHUNGUS HENCH

BIG CHUNGUS HENCH

Nevében és természetében is nagy, a Big Chungus Hench a legújabb ATX Showcase, amely csatlakozott a többiekhez. Az ikonikus Big Chungus ipari, átlós dizájnnal és vadonatúj aRGB oldalpanellel rendelkező váz megemelt edzett üvegpanelekkel rendelkezik, hogy elképesztő légáramlást biztosítson. A négy integrált Umbra aRGB 120 mm-es ventilátorral és a 240 mm-es radiátor támogatásával ez a ház optimális hőmérsékleten tartja a csúcskategóriás játékhardvereket.

 

A Kolink Big Chungus Hench ATX Showcase jellemzői röviden:

 

  • Innovatív és impozáns kialakítás megemelt edzett üvegpanelekkel
  • Az első Kolink ház, amely Kolink emblémával és dizájnnal ellátott RGB oldallapot tartalmaz
  • Támogatás az ATX alaplaphoz 7 bővítőhellyel a hátsó panelen
  • Négy Umbra aRGB 120 mm-es PWM ventilátor a házba integrálva
  • Tartalmazza az Umbra Core vezérlőt a világítás kezeléséhez
  • Akár 310 mm hosszú GPU és 165 mm magas CPU hűtő befogadására alkalmas
  • Tökéletes 240 mm-es AiO hűtő loop-hoz

 

Óriási esztétika

Noha egyértelműen a Big Chungus termékcsalád része, a Hench egyedi megjelenéssel rendelkezik. Az innovatív formát stilizált panelekkel párosítva, ez az első Kolink ház, amelynek oldalán aRGB panel található. A kiváló minőségű LED-ek futurisztikus vonalakat és a Kolink emblémát világítják meg.


Négy Umbra aRGB ventilátor lett a házba integrálva. A 120 mm-es ventilátorok mindegyike 12 LED-ből álló gyűrűvel rendelkezik, amely egy 9 LED-ből álló kisebb kört vesz körül, hogy valóban élénk szín-élményt hozzon létre. A ventilátorok és az aRGB panel világítása a mellékelt Umbra Core vezérlővel kezelhető. Alternatív megoldásként a ventilátorok egy kompatibilis alaplappal is vezérelhetők, a 3 tűs aRGB fejléceken keresztül csatlakoztatva.


Óriási termikus teljesítmény

Amellett, hogy remekül néznek ki, az Umbra ventilátorok akár 1500 fordulat/perc sebességgel növelik a Big Chungus Hench természetes légáramlását. Mivel PWM ventilátorokról van szó, sebességük az aktuális munkaterheléshez igazítható. Az edzett üvegpanelek feljebb vannak emelve a háztól, így elegendő levegőt biztosítanak a rendszer hűtéséhez. Sőt, a felső panelen 240 mm-es radiátor is található. Ennek eredményeként ez a ház tökéletes AiO vízhűtő loop-hoz, hogy a gamer PC-je optimális hőmérsékleten működjön.

 

Óriási komponens támogatás

A merész esztétika mellett a Big Chungus Hench bőséges támogatást is nyújt a gamer hardverhez, így ideális ház bárki számára, aki szeretné bemutatni csúcskategóriás rendszereit. Lényege, hogy ebbe a házba akár egy ATX alaplap is belefér, a hátlapon található hét bővítőhellyel. Grafika esetén akár 310 mm-es GPU-nak is van hely, amely számos márkát lefed. Ráadásul a CPU-hűtőnek 165 mm-ig van helye.


A ház alján található PSU burkolat szellőztetett a hőteljesítmény fokozása érdekében. Ez akár 200 mm hosszú ATX tápegységet is képes befogadni. Tárolás céljából a meghajtórekesz rugalmas hardverelrendezést biztosít, ami lehetővé teszi a kapacitás és a sebesség maximalizálását. Van egy konzol egy 3,5”-os HDD-hez, valamint két 2,5”-es SSD-hez.

 

Óriási stabilitás

Egy ilyen egyedi forma támogatására a Big Chungus Hench 1,2 mm-es SPCC acélvázat használ, ami hihetetlen tartósságot biztosít ennek a ház. A vázon az ikonikus Kolink hatszögletű kivágások javítják a légáramlást, és lehetővé teszik az RGB világítás látványát. A stilizált fém panelek egyesítik az esztétikát, míg a 3 mm-es edzett üveg lenyűgöző kilátást nyújt a csúcskategóriás hardverekre.


A széleskörű csatlakoztathatóságot elősegítő I/O a felső panel elején található. Ez tartalmaz egy USB 3.1-et, egy USB 2.0-t és két HD Audio csatlakozót mikrofonokhoz és fejhallgatókhoz. A panelek közötti résbe fészkelve az I/O nem szakítja meg a Big Chungus Hench áramlását.

Download CE Doc

Technikai adatok:Méretek:

640 x 230 x 525 mm (hossz x szélesség x ma)


Anyagok:

SPCC 1,2 mm-es acél belső

2x edzett üveg panel (mindegyik 4x csavarral rögzítve)

Fém burkolat

Fém előlap


Súly: 8,6 kg


Szín: fekete


Alaplap kompatibilitás: ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

Összes lehetséges ventilátor:

2x 120 mm (elöl)

2x 120 mm (hátul)

2x 120 mm (felül)


Előre telepített ventilátorok:

2x Umbra 120mm aRGB PWM (elöl)

2x Umbra 120mm aRGB PWM (hátul)


Radiátor támogatás:

240 mm (felül)


Drive-helyek:

1x 3,5” HDD (belül)

2x 2,5” SSD (belül)

Tápellátás: ATX


Bővítőhelyek: 7

I/O panel:

1x USB 2.0

1x USB 3.0

HD Audio


Maximális GPU hossz: 310 mm


Maximális CPU-hűtő magasság: 165 mm


Maximális tápegység hossza: 200 mm