OBSERVATORY Z MESH

OBSERVATORY Z MESH

Végre ismét köszönthetünk egy régi ismerőst. Az Observatory Z Mesh ARGB Midi torony a legújabb Observatory sorozatunk zászlóshajója, amely számos frissítést és fejlesztést kapott. A négy Umbra Void 120 mm-es ventilátorral a ház a stílus és a hűtési teljesítmény tökéletes összhangját mutatja.  Az edzett üveg oldalsó panel kiváló rálátást biztosít csúcskategóriás hardverekre. A belső teret szakszerűen úgy alakították ki, hogy a legtöbb jelenleg elérhető alkatrész, valamint a kábelkezelést szolgáló rejtett részek is kényelmesen elférjenek. 


A Kolink Observatory Z Mesh ARGB Midi torony jellemzői:

 

  • Midi torony integrált Umbra Void 120 mm-es ARGB PWM ventilátorokkal
  • Edzett üveg vagy hálós előlap, innovatív oldalhálós szellőzéssel
  • Teljesen fekete belső, a legtöbb jelenleg elérhető hardver támogatásával
  • A függőleges* videókártya tartó, valamint a hosszabb kártyákhoz való L-konzol tartozék
  • További ventilátorok támogatása, beleértve 2 x 200 mm-es ventilátort az előlapon
  • Elegendő hely radiátoroknak, beleértve egy 420 mm-est az előlapon
  • Az Umbra ARGB vezérlő tartozék

*A kábel külön vásárolható meg. 

 

Egy jövőbe mutató showcase

 

Az új frissítéseket és fejlesztéseket tartalmazó Observatory Z Mesh ARGB az Observatory sorozatok legújabb tagja. Ez a prémium PC ház, egy sor olyan funkciót kínál, amelyek innovatív és könnyen alkalmazható megoldásokat biztosítanak, így egy olyan sokoldalú házat kínál, mely készen áll a jövő technológiájára. Ráadásul integrált ARGB ventilátoraival és ügyesen kialakított belső kialakításával a ház tökéletes választás a hardverrajongók és az ARGB szerelmesei számára.

 

Klasszikus Observatory Dizájn


Az Observatory Z Mesh ARGB kiváló választás a csúcskategóriás hardverek bemutatására, edzett üveg oldalpanellel, gyorskioldó mechanizmussal, amely lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a belső térhez. Az új modell előlapján hálós panel található, látványos oldalsó szellőzővel, mely kiemelkedik a keretből. Ez az okos kialakítás kiváló légáramlást tesz lehetővé, miközben elegáns és stílusos megjelenést garantál.

 

A négy beépített Umbra Void ARGB PWM 120 mm-es ventilátoron kívül, az egész házon fémhálós porvédők találhatók melyek elősegítik a légáramlást. A ventilátorok állítható fordulatszámmal rendelkeznek, így akár 1500 ford./percig is növelhető intenzív munkaterhelés esetén. Hajlított ventilátorlapátjaik igazán hatékonnyá teszik őket, míg a hidraulikus csapágy növeli a ventilátor élettartamát.

 

Az előre beépített ventilátorok által létrehozott bőséges légáramlás tovább fokozható a további ventilátorok beépítési lehetőségével. A hátsó panelre egy 120 mm-es vagy 140 mm-es ventilátort is felszerelhetünk, mely alternatívaként akár egy azonos méretű radiátor is lehet. A tetőn három 120 mm-es ventilátor, két 140 mm-es ventilátor vagy egy radiátor, amely 360 mm, 280 mm vagy 240 mm hosszú lehet. Az előlapnál még nagyobb a rugalmasság. A szabványos 120 mm-es vagy 140 mm-es ventilátorok egyaránt beépíthetőek, de akár megfelelő méretű radiátorok is elhelyezhetőek. Alternatív megoldásként és a látványos hatás érdekében két 200 mm-es ventilátort az előlapra is beszerelhető. Ezek a helyek akár 420 mm-es radiátorok elhelyezésére is alkalmasak.

 

A ventilátorok és radiátorok beszerelhetőségének ezen sokféle lehetőségével az Observatory Z kiválóan alkalmas egyedi vízhűtésre, valamint a természetes légáramlás kiaknázására. Maximum 180 mm magas CPU hűtők használhatók, ami a jelenleg elérhető modellek többségét lefedi. 

 

Lenyűgöző hardver támogatás

 

A hét bővítőhellyel és az opcionális konzolon található három extrával az Observatory Z elképesztő helyet és hardvertámogatást kínál. Akár E-ATX alaplap tárolására is alkalmas, valójában nincsenek korlátok. Az opcionális konzol a GPU függőleges rögzítésére szolgál, amely akár 380 mm hosszú is lehet, és három foglalattal rendelkezik. Számos népszerű GPU illeszkedik ezekhez a paraméterekhez, így elképesztő rugalmasságot tesz lehetővé a grafikus hardver kiválasztásakor. Ezenkívül van egy tartókonzol is, amely megakadályozza a hosszabb vagy nehezebb kártyák megsüllyedését.

 

Innovatív funkcióinak részeként a tápegység burkolata a hátsó panelről nyílik a könnyebb hozzáférés érdekében. Ez tágas burkolat akár 200 mm hosszú tápegységet is befogad, valamint számos tárolómeghajtót támogat. Ezen a területen vagy két 2,5”-es SSD-t vagy két 3,5”-os HDD-t telepíthetünk. A tárolókapacitás növelése érdekében az alaplap mögötti hátlap is eltávolítható, így akár több tárhely is elhelyezhető ide. Ez vagy három 2,5"-es SSD-t vagy két 3,5"-es HDD-t fogadhat.

 

Elegáns belső tér és ARGB világítás


A teljesen fekete belsővel az Observatory Z tökéletes hátteret ad a látványos ARGB világításhoz, merész esztétikus hardverekhez vagy színkoordinált kábelekhez. A belső tér rendezettségének és a tökéletes látvány érdekében a főkamra mögött rejtett kábelvezető rész található. A három tépőzárral ellátott terület 30 mm-es helyet kínál a kábelek gondos elrendezéséhez és közvetlenül az alaplaphoz való csatlakoztatáshoz. Az I/O panel közvetlenül e rész felett található, beleértve az USB 3.1-et, két USB 3.0-t, két USB 2.0-t és a HD hangot.

 

A lenyűgöző hűtési teljesítmény mellett az Umbra Void ventilátorok élénk fényjátékot is biztosítanak. A középső gyűrű végtelen tükrös effektussal rendelkezik a szenzációs ragyogás érdekében. Az ARGB világítást használva minden LED testreszabható az Umbra ARGB vezérlővel, és a letölthető szoftverrel. Alternatív megoldásként az ARGB világítás beállítható egy kompatibilis szoftverrel, ha az alaplap 3 tűs 5 V-os ARGB fejlécéhez csatlakozik.

Technikai adatok


Szín: Fekete

Anyag: Acél, Edzett üveg, ABS műanyag

Alaplap: E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

Max GPU Hossz: 380mm / 380 mm

Max PSU Hossz: 200mm ATX formátum

Max CPU Hűtő Magasság: 180mm / 180mm

Előre beépített ventilátorok:
Elől: 3 x 120mm Umbra Void ARGB PWM
Hátul: 1 x 120mm Umbra Void ARGB PWMVentilátor támogatás:
Elől: 3 x 120mm vagy 3 x 140mm vagy 2 x 200mm
Tető: 3 x 120mm vagy 2 x 140mm
Hátul: 1 x 120mm vagy 1 x 140mm

Radiátor Rögzíthetőség:
Elől: 1 x 420mm / 360mm / 280mm / 240mm
Tető: 1 x 360mm / 280mm / 240mm
Hátul: 1 x 120mm / 140mm

Meghajtó helyek:
Belső HDD cella: 2 x 2.5” SSDs vagy 2 x 3.5” HDDs
Belső Alaplap tálca: 3 x 2.5” SSDs vagy 2 x 3.5” HDDs

 

Hálós szűrő: Mágneses felső szűrő
Levehető alsó szűrő

Bővítő helyek:
7+3 bővítőhely

I/O Panel:
2 x USB 2.0
2 x USB 3.0 (USB 3.2 Gen 1, Típus A)
1 x USB 3.1 (USB 3.2 Gen 2, Típus C)
1 x HD audio be/ki
Power/Reset gombok
ARGB gomb

Súly: ~9.7kg

Méretek: 245mm x 495mm x 465mm (SZ x M X M)