STRONGHOLD M

STRONGHOLD M MICRO-ATX

A legkeresettebb házunk, a The Stronghold, most kapott egy kompakt változatot, a The Stronghold M-et. Az eredeti modell Micro-ATX verzióját tartalmazza, még mindig ugyanaz a ház, csak sokkal kisebb lábnyommal rendelkezik. Bár kisebb méretű, az edzett üveg oldalsó ablakkal még mindig bőven van hely és támogatás a játék hardveréhez. Az eredeti kialakításon is javítottak, mivel a beépített ventilátorok alapkivitelben PWM-esek. A Stronghold M Micro-ATX ház lehetővé teszi, hogy a hardverre összpontosítson, miközben támogatja a tiszta felépítést a kétkamrás kialakításnak köszönhetően.

 

A Kolink Stronghold M Micro-ATX hárzól röviden:

- A Stronghold bestseller kompakt és Micro-ATX változata

- Kiváló, ház a hardverre összpontosítva

- Edzett üveg oldallap a játékkomponensek látványához

- Maximum 330 mm-es grafikus kártyák befogadására alkalmas

- Támogatja az AIO vízhűtést akár 240 mm-es radiátorokkal

- Két beépített 120 mm-es PWM ventilátor és további négy további támogatás

- Külön PSU burkolat és domború panel a jobb kábelkezelés érdekében

 

Hatalmas “mini”


Mivel a Micro-ATX házak népszerűvé váltak, úgy döntöttünk, hogy elkészítjük bestsellerünket, a The Stronghold kompakt változatát. Bemutatkozik a The Stronghold M. Az acélból és műanyagból készült alváz edzett üveg bal oldali panellel rendelkezik a hardver látványához. Elegáns, szálcsiszolt felülettel ez a ház finom formát “vág” az asztalon.

Hűvösen tart


A nagyobbikhoz hasonlóan a The Stronghold M két beépített 120 mm-es ventilátorral rendelkezik, az egyik elöl, a másik hátul. A tervezést továbbfejlesztve, ezek a PWM ventilátorok lehetővé teszik a hűtési lehetőségek és sebesség jobb szabályozását. Sőt, további négy 120 mm-es ventilátor is támogatott a házban, valamint egy CPU-hűtő akár 160 mm-ig, hogy a hardver optimális hőmérsékleten maradjon. Alternatívaként ezzel is felszerelhető AiO vízhűtés 240 mm-es radiátorral az előlapra.


Gaming hardver


Bár a Stronghold M egy kompakt ház, még mindig bőven van helye a hardvernek a jól megtervezett belső térnek köszönhetően. A fekete háttér előtt elhelyezkedő házba Mini-ITX vagy Micro-ATX alaplap férhet, amelyet négy bővítőhely támogat. Akár 330 mm hosszú GPU is rendelkezésre áll, amely lefedi a jelenleg elérhető legtöbb modellt.

A meghajtórekeszek két 3,5”/2,5” -es HDD-t és két 2,5”-es SSD-t tartalmazhatnak, így nagy rugalmasságot biztosítanak a tárhely maximalizálása érdekében. Hasonlóan jól felszerelt az I/O panel, amely három USB porttal, egy Aux-In/Aux-Out és egy bekapcsológomb mellett egy reset gombbal rendelkezik. Teljesen fekete színben, könnyedén illeszkednek a külső burkolatba, hogy elegáns esztétikát biztosítsanak.

 

Rendezett belső tér


A The Stronghold M egyik fő jellemzője a dedikált tápegység burkolata. Szabványos ATX tápegységet tud üzemeltetni, ez segít szabályozni a hőmérsékletet a főkamrában, miközben megkönnyíti a kábelek kezelését. Mivel a jobb oldali panel domború, a kábelek elrejtése a rejtett válaszfalakon könnyű, és rendezett belső teret eredményez. Ezt tovább erősítik a ház tetején és alján található mágneses porszűrők. A mágnesességnek köszönhetően könnyen eltávolíthatók és tisztíthatók a szűrők.


Kompakt


A 185 mm x 400 mm x 385 mm méretű Stronghold M magas, mint egy közepes torony, de nem uralja az asztalt. Ezenkívül mindössze 4,2 kg súlyú, de erős, viszonylag könnyű ház.

Download CE Doc

Technikai adatok:

 


Méretek (H x Sz x M):

385 x 185 x 400 mm


Súly: 4,2 kg


Anyag:

acél, edzett üveg, műanyag


Szín: fekete


MB kompatibilitás: M-ATX/ITX

Ventilátorok:

3x 120 mm (elöl), 2x 120 mm (felül), 1x 120 mm (hátul)


Előre telepített ventilátorok: 1x 120 mm

PWM (elöl), 1x 120 mm PWM (hátul)


Radiátor rögzítés: 1x 240 mm (elöl)


Meghajtórekeszek: 2x 3,5/2,5 ", 2x 2,5"


I/O panel: 2x USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x audio bemenet/kimenet, 1x visszaállító kapcsoló


PCIe bővítőhelyek: 4

Tápegység (opcionális):

1x szabványos ATX


GPU maximális hossza: 330 mm


CPU hűtő maximális magassága: 160 mm


A tápegység maximális hossza: 140 mm


Doboz mérete (L x W x H):

430 x 235 x 440 mm