BIG CHUNGUS SHREDDED

BIG CHUNGUS SHREDDED

Ha szereti az egyedi megjelenésű PC-házakat, ne keressen tovább, mert itt a Big Chungus termékcsalád legújabb tagja. A Big Chungus Shredded merész és innovatív dizájnnal rendelkezik, amely maximalizálja a légáramlást és az esztétikát. A négy integrált Umbra aRGB ventilátorral és az edzett üvegburkolattal ez a tökéletes ház az RGB rajongók számára. Ráadásul az ATX alaplap támogatásával, az akár 310 mm-es GPU-t és a 165 mm magas CPU-hűtőt befogadására is alkalmas.

 

A Kolink Big Chungus Shredded ATX óriás ház jellemzői röviden:

 

  • Innovatív kialakítású torony, megemelt edzett üvegpanelekkel a kiváló légáramlás érdekében
  • Akár ATX alaplapot is támogat, 7 bővítőhellyel a hátoldalon
  • 310 mm hosszú GPU és 165 mm magas CPU hűtő befogadására alkalmas
  • Négy Umbra aRGB 120 mm-es ventilátor a házba integrálva
  • Umbra Core vezérlő a világítás kezeléséhez
  • Tökéletes a kirakatépítéshez és az RGB szerelmeseinek
  • egyedi vízhűtéshez készült, kettős radiátorral

 

Óriási stílus

 

A Big Chungus termékcsalád egyedülálló és innovatív stílusáról ismert. Így, a Shredded sem más. A stílusos, Transformer-szerű panelek az ikonikus Big Chungus „ipari”, átlós dizájnnal olyan házat alkottak, amely egyesíti a formát és a funkciót. Az edzett üveg oldalsó panelek elemelkednek a váz többi részétől, hogy lenyűgöző légáramlást biztosítsanak, valamint láthatóvá válik a csúcskategóriás hardver is.

 

Az integrált Umbra aRGB ventilátorok igazi látványossággá teszik a Big Chungus Shredded-et. A külső kört alkotó 12 LED-del és a belső gyűrű további 9 LED-jével csodálatos fényshow-kat hozhat létre - konfigurálhatóak az alaplap használatával, a 3 tűs aRGB fejléceken keresztül, vagy a mellékelt Umbra Core Controller segítségével. A játékra szánt számítógépe elkápráztat majd mindenkit.

 

Óriási hűtés

 

Amellett, hogy élénk színt adnak a Big Chungus Shredded-hez az Umbra ventilátorok, a hatékony hűtési potenciálhoz is hozzájárulnak. Mindegyik akár 1500 fordulat/perccel is képes pörögni, és fokozza a megemelt üvegpanelek és a hatszögletű kivágott hálófelületek által biztosított fenomenális légáramlást. Sőt, mivel PWM-ventilátorokról van szó, sebességük az aktuális munkaterheléshez igazítható. Ha több hűtésre van szüksége, a ház hátulján található egy további 120 mm-es hely egy extra ventilátor felszereléséhez.

 

A hőteljesítmény további támogatása érdekében ezt a házat vízhűtésre alapozták, különösen a kettős radiátorokkal. Az előlapon egy 360 mm-es radiátor, felül pedig egy második 240 mm-es radiátor található. Az innovatív és szokatlan dizájnnak köszönhetően az egyedi vízhűtés nemcsak a legjobban működik, hanem fenomenálisan is néz ki.

 

Óriási hardver

 

A Kolink Big Chungus Shredded bőséges támogatást nyújt a csúcskategóriás gamer-hardverekhez. Ez a ház akár egy ATX alaplap befogadására is alkalmas, hét bővítőhellyel pedig további komponensek támogatására. A grafikus kártya akár 310 mm hosszú is lehet, míg a CPU-hűtőnek 165 mm-ig van szabad hely. Ez a jelenleg elérhető modellek széles skáláját fedi le.

 

A szellőző tápegység burkolatán belül van hely akár 200 mm hosszú ATX tápegységnek. Sőt, a meghajtórekesz átfogó támogatást nyújt a gyors és rugalmas tároláshoz. Ennek eredményeként egy 3,5”-os HDD-t és két 2,5”-es SSD-t telepíthet.

 

Óriási tűrőképesség

 

Az ilyen egyedi formával a Big Chungus Shredded-nek rendkívül tartós vázra van szüksége. 1,2 mm vastag SPCC acélból készült a fokozott stabilitás érdekében. Az előlap stílusos burkolata szintén fémből készült, ami szintén fokozza a hőelvezetést.

Az I/O panel a felső él eleje felé lett állítva. A perifériák széles körű csatlakozását kínáló USB 2.0 port, egy USB 3.1 és HD audio jack csatlakozó egyaránt tartozék. Sőt, van egy LED-es bekapcsológomb a világítás gyors, és egyszerű eléréséhez.

 

Download CE Doc

Technikai adatok:


 

Méretek:

550 x 230 x 525 mm (hossz x szélesség x ma)


Anyagok:

SPCC 1,2 mm-es acél belső

2x edzett üveg panel (mindegyik 4x csavarral rögzítve)

Fém burkolat

Fém előlap


Súly: 9,9 kg


Szín: fekete


Alaplap kompatibilitás: ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

Összes lehetséges ventilátor:

3x 120 mm (elöl)

2x 120 mm (hátul)

2x 120 mm (felül)


Előre telepített ventilátorok:

3x Umbra 120mm aRGB PWM (elöl)

1x Umbra 120mm aRGB PWM (hátsó)


Radiátor támogatás:

360mm (elöl)

240 mm (felül)


Drive-ok helyei:

1x 3,5” HDD (belül)

2x 2,5” SSD (belül)

Tápellátás: ATX


Bővítőhelyek: 7

I/O panel:

1x USB 2.0

1x USB 3.0

HD Audio


Maximális GPU hossz: 310 mm


Maximális CPU-hűtő magasság: 165 mm


Maximális tápegység hossza: 200 mm