OBSERVATORY Y MESH

OBSERVATORY Y MESH ARGB

A továbbfejlesztett funkciókkal rendelkező Kolink Observatory Y Mesh aRGB Mid-Tower Case egy prémium ház az RGB és a vízhűtés szerelmeseinek. Négy Kolink Umbra PWM/aRGB 120 mm-es ventilátor van előre telepítve az elülső és a hátsó panelre, melyek növelik a légáramlást. A tágas belső tér könnyen hozzáférhető a levehető paneleknek köszönhetően, komoly támogatást nyújtva a csúcskategóriás hardvereknek. Mutasd meg gamer-gépedet, a Kolink Observatory Y aRGB-vel!

 

A Kolink Observatory Y aRGB Mid-Tower PC-házról röviden:

 

  • Prémium közepes ház, teljes hálós panellel és oldalsó szellőzéssel
  • Négy előre telepített Kolink Umbra aRGB ventilátor
  • Kiterjedt támogatás a hűtési hardverekhez, egyedi vízhűtéshez
  • Levehető panelek és csuklós edzett üveg oldalpanel
  • Akár 380 mm hosszú GPU-hoz és függőleges rögzítéshez*
  • Tökéletes ház RGB rajongók számára

 

*A készlet külön vásárolható meg

 

Továbbfejlesztett funkciók

 

A Kolink Observatory tervezésének frissített változataként a Kolink Observatory Y aRGB továbbfejlesztett funkciókkal és támogatással rendelkezik. Mint ilyen, ez a ház felhasználóbarát, miközben őrzi a prémium esztétikát. A teljes hálós előlap oldalsó szellőzése a kerettől kiemelve biztosítja a ház légáramlását. Ezen a panelen három előre telepített ventilátor látható, melyek színt is adnak a matt fekete felülethez.

 

A minőségi anyagok felhasználásával a Kolink Observatory Y aRGB kiváló támogatást és stabilitást kínál az összes telepített hardvernek. A keret és a burkolat 0,7 mm-es SPCC acélból készül, mely robusztus szerkezetet biztosít a ház számára.

 

Széleskörű hűtési lehetőségek

 

A Kolink Observatory Y aRGB négy, előre telepített Kolink Umbra PWM/aRGB 120 mm-es ventilátorral rendelkezik. Három az előlapra, míg az utolsó a hátsó panelre van felszerelve. PWM-ventilátorokként a sebességük a terheléshez igazodik – nagyobb fordulatszámra kapcsolnak intenzív terhelés esetén.

 

A ház széles körű támogatást kapott mind a ventilátorok, mind a radiátorok számára, így a Kolink Observatory Y aRGB kiválóan alkalmas egyedi vízhűtésre. Az előlapon három 120 mm-es vagy 140 mm-es ventilátor kapott helyet. A panel alternatívaként 240 mm-es, 280 mm-es és 360 mm-es radiátorokat is kiszolgálhat. A felső panelen három 120 mm-es ventilátor, két 140 mm-es ventilátor vagy akár egy 360 mm-es radiátor is elfér. Végül a hátsó panel egyetlen 120 mm-es/140 mm-es ventilátor vagy radiátor befogadására képes, míg a tápegység burkolatán két 120 mm-es ventilátor rögzítése található. Ezenkívül a tágas belső térnek köszönhetően akár 175 mm-es hely áll rendelkezésre a CPU-hűtő számára.

 

Hardveres rugalmasság

 

Speciális belső kialakításával az Observatory Y aRGB hihetetlen rugalmasságot biztosít a telepített hardverek kiválasztásakor. A hátlapon minden alaplapi forma elfér, beleértve az E-ATX-et is, és hét bővítőhelyet támogat a hátlapon. Ez a ház kompatibilis a Kolink Vertical GPU Kittel, amely alkalmas a függőlegesen szerelhető grafikus kártyákra. Az akár 380 mm-es kártyák tárolására alkalmas ház a jelenleg elérhető legtöbb háromhelyes GPU számára alkalmas.

 

A főkamra alatt egy dedikált PSU-burkolat található, amely eltávolítható panellel rendelkezik, hogy könnyebben hozzáférj ehhez a szűkebb részhez. A burkolatban helyet kapott egy legfeljebb 190 mm hosszú ATX tápegység és egy meghajtórekesz, amelybe két 3,5”-os HDD is belefér. Sőt, az alaplap hátlapjának hátoldalán három 2,5”-os SSD-meghajtó rögzítése található.

 

Kábelkezelés és csatlakozás

 

Az Observatory Y aRGB az alaplap hátlapja mögött külön területtel rendelkezik a kábelkezeléshez, amely segít a gamer-géped belső rendezettségének megőrzésében. A 27 mm-es helynek és a három tépőzáras rögzítésnek köszönhetően a kábelek karbantarthatóak és könnyen odavezethetőek, ahova kell.

 

Közvetlenül e rész felett található az I/O panel. A felső panel jobb oldalán található, két USB 3.1 és egy USB 2.0 port, valamint két audio- és mikrofonaljzat, bekapcsológombokkal és egy RGB vezérlőgombbal.

specifikációja


Szín

Fekete

 

Anyagok

0,7 mm SPCC acél

Háló

ABS műanyag

 

Alaplap támogatás

E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

 

GPU támogatás

Akár 380 mm hosszú függőleges GPU-rögzítés támogatott*

 

*A készlet külön vásárolható meg

 

PSU támogatás

190 mm-ig

 

CPU hűtő hely:

175 mm-ig

 

Bővítőhelyek 7

Ventilátorok:

4 db Kolink Umbra aRGB/PWM 120 mm-es ventilátor az első és a hátsó panelre szerelve

Dedikált Kolink Umbra aRGB Controller szoftver

 

Teljes ventilátor támogatás

Elöl: 3 x 120 mm-es vagy 3 x 140 mm-es ventilátor

Hátul: 1 x 120 mm-es vagy 140 mm-es ventilátor

Tápegység felső burkolata: 2 x 120 mm-es ventilátor (opcionális)

Felül: 3 x 120 mm-es vagy 2 x 140 mm-es ventilátor (opcionális)

 

Radiátor támogatás

Elöl: 1 x 240mm / 280mm / 360mm radiátor

Felül: 1 x 240 mm / 280 mm / 360 mm radiátor

 

Tárolás

2 x 3,5” HDD és 3 x 2,5” SSD

I/O panel

2 x USB 3.1 (A típus, USB 3.2 Gen 2, max. 10 Gbit/s)

1 x USB 2.0 1 x HD audio jack

1x mikrofon csatlakozó

1 x bekapcsoló gomb

1 x Reset gomb

1 x LED gomb


 

Vezeték kialakítása

27 mm-es hátlap huzalozás

3 darab tépőzár

 

Crash Pad

Gumi ütközőpárna a meghajtórekeszben

 

Súly

Nettó tömeg: 6,60 kg

Bruttó tömeg: 7,80 kg

 

Méretek

231 mm x 488 mm x 471 mm (Sz x Ma x M)