INSPIRE K5 ARGB

INSPIRE K5 ARGB

 A Inspire K5 ARGB Midi-Tower a Kolinktól bemutatta régóta várt Inspire kínálatát: Az előlap egyedi dizájnt kapott, digitálisan címezhető RGB-LED szalaggal kiegészítve, és egy hátsó 120 mm-es ARGB ventilátorral érkezett , amely akár az I/O panelen, akár a kompatibilis alaplap 3 tűs csatlakozóján keresztül vezérelhető. Az ARGB-LED szalag megvilágítja a panel elülső részének díszítő kialakítását. Az elülső oldalra néző kivágások a levegő áramlásának hatékony javítását szolgálják. A színezett, edzett üveg oldallap akadálytalan látvány nyújt a felhasználóknak a belső térbe. Sőt, ez a Midi-Tower kialakítás képes támogatni egy sor nagy teljesítményű hardvert és rengeteg meghajtót, hogy biztosítsa a kívánt gaming rendszer létrehozását. Mindent összevetve ez a Kolink Inspire K5 ideális ház azok számára, akik pénzt akarnak megtakarítani, ahol csak lehetséges, anélkül, hogy kompromisszumot kötnének.

 

A Kolink Inspire K5 ARGB Midi-Towerről röviden:


  • Feltűnően vonzó előlap ARGB világítással
  • 120 mm-es ARGB ventilátor hátul
  • Oldalpanel színezett, edzett üvegből, PSU burkolattal
  • Elöl egy 240 mm-es radiátornak hely
  • Tér legfeljebb 310 mm hosszú grafikus kártyákhoz és 160 mm-ig terjedő processzorhűtőkhöz
  • I / O panel egy USB 3.0, egy USB 2.0, audio portokkal és ARGB-LED gombbal

 

Megfizethető ATX ház a Kolink Gamerek számára

 

A Kolink Inspire K5 ARGB egy nagyon kedvező árú Midi-Tower, amelyet olyan gamerek számára terveztek, akik értékelik a stílust, a vonzó dizájnt, valamint a teljesítményt. A legfeljebb 31 cm hosszú grafikus kártyák támogatottak. Ami különösen szembetűnő, az az elülső panel csíkja, amelyet digitálisan címezhető RGB-LED szalag világít meg - ezáltal egyedi megjelenést kölcsönöz a háznak. Az oldalra szerelt rácsok több mint megfelelő légáramlást biztosítanak. A ház tetején, elöl, a felhasználók megtalálják az I/O panelt, amely rendelkezik USB2.0 porttal, egy USB3.0 porttal, valamint egy vezérlővel a digitálisan címezhető RGB világításhoz, bár az 3 tűs kábelen keresztül közvetlenül az alaplaphoz is csatlakoztatható. Színezett, edzett üveg oldallap kerekíti ki a Kolink Inspire K5 stílusos kialakítását.


A belső tér helyet kínál az Ön által választott ATX, Micro-ATX- vagy Mini-ITX alaplap oknak. A grafikus kártyák hossza legfeljebb 310 mm lehet, míg a CPU-hűtők 160 mm -es helyet élveznek, ami a jelenlegi modellek többségéhez elég. Ami a kábelkezelést illeti, a jobb oldali fedélnek van egy görbe része, hogy további helyet nyújtson. Az elülső rész lehetővé teszi három 120 mm-es ventilátor felszerelését. A ház hátulján előre telepített 120 mm-es címezhető ARGB ventilátor található. A PSU burkolatára 2 x 120 mm-es ventilátor is telepíthető.


A vízhűtés szintén kielégítő, elöl 240 mm-es radiátor telepíthető, hátul pedig egy 120 mm-es radiátor számára van hely. A burkolat mögött két 3,5 vagy 2,5 hüvelykes meghajtó található, az alaplap tálca hátulján pedig további két 2,5 hüvelykes meghajtó fér el, ha további tárhelyre van szüksége.

Download manual

Download CE Doc

Technicai adatok:Méretek:

205 x 440 x 410 mm (Sz x Ma x Mé)


Anyaga:

acél (tok), edzett üveg (oldalsó panel), műanyag (elülső)


Súly: kb. 5,5 kg


Szín: fekete


Alaplapi helyek:

ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

Összes lehetséges ventilátor:

3x 120mm (elöl)

2x 120mm (PSU burkolat)

1x 120mm (hátul) Előre telepített 120mm ARGB


Radiátor rögzítései:

1x max. 240mm (elöl)

1x 120mm (hátul)


Drive helyek:

2x 3,5 / 2,5 "max. (Belső)

2x 2,5 "max. (Belső)


PSU: 1x Standard ATX (opcionális)

Egyéb: 7


I / O panel:

1x USB3.0

1x USB2.0

2x 3,5 mm-es port (1x Audio-In / -Out)

ARGB gomb


A GPU maximális hossza: 310 mm


Max. CPU hűtőmagasság: 160 mm