PHALANX

PHALANX

Négy elõre telepített dRGB ventilátor és edzett üveg oldal

A 7 PCI résszel felszerelt Kolink Phalanx váza acélból és a bal oldalon edzett üvegablakból áll. Ez nemcsak csavarokkal van rögzítve; a két zsanérnak köszönhetõen kényelmesen nyitható. Az alsó részt teljesen fedezi egy burkolat, amely segít elrejteni a PSU-t és elõsegíti az elegánsabb kábelmenedzsmentet. A két 3,5- vagy 2,5"-os meghajtónyílás is található, továbbá a ház hátulján további 2 x 2,5" -os meghajtók is rendelkezésre állnak.

 

A kiváló légáramlás érdekében a ház négy, elõre telepített 120 mm-es ventilátort kínál, digitálisan címezhetõ dRGB-LED-es világítással, valamint hálós csíkokat az elülsõ oldalon. A ház elején három ventilátor van felszerelve, melyek elölrõl láthatóak. Ezen kívül van egy ventilátor a hátsó részhez is szerelve. Minden ventilátor csatlakozik a mellékelt RGB vezérlõhöz. Emellett a dRGB világítás vezérelhetõ a mellékelt távirányítóval, az I / O panelen található reset kapcsolóval, vagy közvetlenül az alaplapon keresztül. A ház teteje két további 120 mm-es vagy 140 mm-es ventilátort tud fogadni.

 

Az alaplap tálcán lévõ nyílások lehetõvé teszik a rendezett kábelvezetést. Ha a felhasználók szeretnék, a ház elülsõ és felsõ része 280 mm-ig terjedõ hûtõt tud tartani. A ház hátulja 120 mm-es radiátorot is fogad.

 

37 cm-es grafikus kártya és a 16 cm-es CPU-hûtõ kompatibilitás. A tápegység legfeljebb 24 cm hosszú lehet. Az I / O panel a ház tetején található, és Audio-In / Out, USB 3.0 portot és két USB 2.0 csatlakozót kínál. A reset kapcsoló a dRGB vezérlõvel van összekötve, ami azt jelenti, hogy a felhasználók szabadon tudnak váltani a több világítási mód között. Alternatív megoldásként az alaplapon a távirányítón keresztül is vezérelhetõ.

 

A vezérlõ tíz csatlakozót kínál 6-tûs ventilátorokhoz digitálisan címezhetõ LED-es világítással. Ezen túlmenõen, két csatlakozó használható, amelyek 5VDG csatlakozással rendelkezõ LED csíkokhoz használhatók 4-pólusú csatlakozó formájában. A csatolt 3-pólusú csatlakozó lehetõvé teszi a felhasználók számára, hogy egy RGB-LED vezérlõ / ventilátor központot telepítsenek egy kompatibilis alaplaphoz, ezáltal lehetõvé téve még több választást a világítás vezérlésében.

Download manual

Mûszaki információk:


Méretek:

210 x 510 x 445 mm (Szé x Ma x Mé)
Anyag:

Acél, alumínium, edzett üveg
Súly:

kb. 6,9 kg
Szín:

fekete
Alaplapi támogatás:

E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

Összes ventilátor férõhely:
3x 120 mm / 140 mm (elöl)
2x 120 mm / 140 mm (tetõ)
1x 120 mm (hátsó)

Elõre telepített ventilátorok:
3x 120 mm dRGB (elöl)
1x 120 mm dRGB (hátul)

Radiátor támogatás:
1x 120 mm (hátul)
1x 280 mm (elöl)
1x 280 mm (felül)
Szûrõ:

Tetõ, alsó, elülsõ

Meghajtó helyek:
2x 3,5 / 2,5", 2x 2,5" (belsõ)

PSU: 1x Standard ATX 240 mm-ig (opcionális)


Bõvítési helyek:

7

I / O-Panel:
2x USB 2.0 (belsõ kapcsolat)
1x USB 3.0 (belsõ kapcsolat)
1x audio be- és kimenet

Max. GPU hossz:

370 mm
Max. CPU hûtõmagasság:

160 mm