PHALANX V2

PHALANX V2

Phalanx V2 Midi torony a Kolink házak legújabb modellje, mely stílusos dRGB-LED-ekkel, edzett üveg panelokkal és csiszolt alumínium elülső résszel készült. Négy darab előre beépített 120 mm-es dRGB megvilágítású PWM ventilátort tartalmaz. Ezek a ventilátorok látványos kontrasztot mutatnak a Phalanx V2-es modell éjfekete színű belső tereihez képest. A mellékelt elosztó lehetővé teszi a ventilátorok sebességének és megvilágításának vezérlését, akár közvetlenül az alaplapon keresztül vagy akár a szintén mellékelt távvezérlő segítségével.

 

A Kolink Phalanx V2 szembetűnő tulajdonságai:

  • Látványos Midi-torony E-ATX formátumú alaplapokhoz is
  • Edzett üveg oldalsó panel és hálós elülső rész
  • Négy előre beépített digitálisan címezhető 120 mm-es PWM dupla gyűrűs dRGB ventilátor, mindösszesen hat ventilátor beépítési lehetőség
  • I/Opanel 2x USB 2.0 / 1x USB 3.0, Audio ki/be
  • Akár három 120mm, 240 -s 280 mm-es hűtő is beépíthető
  • 2x 3.5 vagy 4x 2.5 háttér tárhely
  • Videókártya akár 37 cm hosszúságig, processzor hűtő 16 cm magasságig támogatott
  • Asus, MSI, Asrock alaplapok esetén ARGB alaplapi vezérelhetőség
  • Az ARGB vezérlőt és alaplapot összekötő kábel tartozékként mellékelve

 

Négy előre beépített PWM dupla gyűrűs dRGB ventilátor és edzett oldalsó üvegpanel

 

A 7 PCI nyílással ellátott Kolink Phalanx V2 alváza acélból, a bal oldalsó panel pedig nyitható edzett üvegből készült. Az alsó rében található takaró elem segít elrejteni a tápegységet és a kevésbé elegáns kábelezést. A két 3,5 vagy 2,5 meghajtóhely szintén itt található. A ház hátulján további 2 x 2,5 meghajtó számára is kialakított hely található, melyet az előre fúrt lyukak jeleznek.


A kiváló légáramlás négy előre beépített 120 mm-es címezhető dRGB-LED világítással felszerelt PWM ventilátor valamint a ház hálós elülső fele biztosítja. Három ventilátor van felszerelve a ház elülső részére, melyek az elülső hálón keresztül láthatók. Az egyik hátul található. Minden ventilátor csatlakozik a mellékelt ventilátor RGB vezérlőhöz. A ventilátorok belső élén 8, a külső szélén 16 LED található, melyekkel lenyűgöző effektek, fények beállítás lehetséges. Ezenkívül a dRGB világítás vezérelhető a mellékelt távvezérlővel, az I / O panelen található reset kapcsolóval vagy közvetlenül az alaplapon keresztül. A ház felső részébe további két 120 mm-es vagy 140 mm-es ventilátor beszerelésére van lehetőség. Azok számára, akik általában a nagyobb ventilátorokat részesítik előnyben, a házba akár három 140 mm-es ventilátor beszerelése is lehetséges, az elülső panelban található 120 mm-es ventilátorok helyett.

 

Ötletes belső terek

 

Az okosan elhelyezett nyílások az alaplap tálcán kivételesen tiszta és rendezett kábelkezelést tesznek lehetővé. Ha a felhasználók kívánják, a ház elülső és felső részébe egyaránt lehetséges egy akár 280 mm-es radiátor elhelyezése. A ház hátulja természetesen tartalmaz egy 120 mm-es radiátort is, ha szükséges. A ház tetején, alján és elöl mágneses ventilátorszűrőket tartalmaz, melyek segítenek megóvni a ház belső tereit és a beépített komponenseket a portól.

 

A ház ideális akár 37 cm hosszú videókártyák és 16 cm magas processzor hűtők alkalmazásához. A tápegység legfeljebb 24 cm hosszú lehet. Az I / O panel a Kolink Phalanx V2 tetején található, és audio-be / kimenetet, USB 3.0 portot és két USB 2.0 csatlakozót biztosít. Egy külön gombbal lehetséges váltani a különböző megvilágítási módok közötti váltáshoz.

 

Az elosztó tíz csatlakozót kínál a 6 pines ventilátorok számára, digitálisan címezhető LED világítással. Ezenkívül két csatlakozó létezik 5 VDG csatlakozású LED-szalagokkal, 4 pines csatlakozó alakban. A mellékelt adapter lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a vezérlőt az MSI és az Asus alaplapjai mellett a Gigabyte alaplapokhoz is csatlakoztathassák.

Download CE Doc

Specifikációk:Méretek: 210x251x445 mm (SzxMaxMé)

 

 

Anyag: acél, alumínium, edzett üveg


Súly: kb 6.9 kg


Szín. fekete


Alaplapi támogatás: E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

 

 

Összes lehetséges ventilátor:

3x 120 mm / 140 mm (Elől)

2x 120 mm / 140 mm (Felül)

1x 120 mm (Hátul)

Pre-installed:

3x 120 mm dRGB* (Front)

1x 120 mm dRGB* (Rear)

4 db dupla gyűrűs belső 8LED és külső 16LED PWM ARGB ventilátorok

Elosztó hub az RGB és ventilátor sebesség vezérléséhez

 

Előre beépítve:

3x 120 mm dRGB* (Elől)

1x 120 mm dRGB* (Hátul)

 

Hűtők:

1x 120 mm (Elől)

1x 280 mm (Felül)

1x 280 mm (Hátul)

 

Szűrők: Felül, Hátul, Elől

 

Meghajtó helyek:

2x 3,5/2,5", 2x 2,5" (internal)

 

Tápegység:

1x Standard ATX 240 mm -ig

 

Videókártya hely: 7

 

I/O-Panel:

2x USB 2.0 (belső)

1x USB 3.0 (belső)

1x Audio ki/be

 

Max videokártya hossz: 370 mm

 

Max processzor hűtő: 160 mm