REFINE

REFINE

Az innovatív és nagyteljesítményű számítógépházairól híres Kolink most dobta piacra az új, Refine Midi-tornyot, amely olyan funkciókban gazdag gamer-házat képvisel, amely elegáns külseje alatt rengeteg helyet kínál minden lehetséges gamer-tech hardverhez. Az edzett üveg oldalsó ajtólap lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akadálytalanul végezzék el a játékbeállításokat. A ház E-ATX alaplapokkal is kompatibilis. Az edzett üveg használata szempontjából fontos az esztétika, és a PSU burkolat ügyesen rejti el az nem oda illő kábeleket. A ház előlapja - amely szálcsiszolt alumíniumból készült - elegáns megjelenést ad, amelyet egy digitálisan címezhető RGB-LED szalag hozzáadásával is hangsúlyoz. A világítás az I/O panelen lévő kapcsolóval vezérelhető. Alternatív megoldásként a szalag közvetlenül az alaplaphoz is csatlakoztatható, és a megfelelő szoftverrel vezérelhető. A finom háló beépített porszűrővel, valamint az előre telepített 120 mm-es ventilátor a megfelelő szellőzést biztosítja.

 

A Kolink Refine-ről röviden:

- Stílusos Midi-Tower, amely támogatja az E-ATX alaplapokat

- Edzett üveg oldalsó csuklópántok

- Csiszolt alumínium elülső lap

- Intelligens, digitálisan címezhető RGB-világítás elöl

- Egy előre telepített 120 mm-es ventilátor hátul

- Legfeljebb öt 120 mm-es és négy 140 mm-es ventilátor telepítése lehetséges

- 380 mm-es grafikus kártyák, 160 mm-es CPU-hűtők számára megfelelő hely

- I/O panel vezérlővel RGB-LED-ekhez, 1x USB3.2 Gen 2 Type-C, 1x USB 3.0 és 2x USB 2.0

 

Kolink Refine: Rengeteg hely erős gamer-tech számára

Annak ellenére, hogy az ház méretei megegyeznek a Midi-torony méretével, a Refine ötletes kialakításával E-ATX alaplapokat is támogat. Még a 380 mm-es grafikus kártyáknak is rengeteg hely jut! Akár 160 mm magasságú CPU hűtő is helyet foglalhat. Az intelligens burkolat kialakítása segít elrejteni a PSU és a HDD keretet, amelybe a felhasználók szabadon telepíthetnek két 3,5"- vagy két 2,5"- es meghajtót. Az alaplap hátulján található egy blokk, mely támogat még két további 2,5"-es SSD-t.


Azok, akik inkább a léghűtést választják, nekik jó hír, hogy rengeteg szerelési pont található a 120 mm-es ventilátorokhoz. Az előlap lehetővé teszi két 120 mm-es vagy két 140 mm-es ventilátor felszerelését. A tető akár két 120 mm-es vagy két 140 mm-es ventilátort is lehetővé tesz. A ház teteje hálóval van felszerelve, amely biztosítja a maximális, pormentes légáramlást, így a ház belsejét ritkábban kell majd takarítani. Egy 120 mm-es ventilátor található a ház hátuljában. Az előlap egy 280 mm-es hűtőt támogat, és a hátsó ventilátort kicserélheti egy 120 mm-es hűtőre.

 

Edzett üveg és RGB-LED-ek: Használja ki hardvereit!

A Kolink ügyes kábelkezelésének köszönhetően egy feltűnően tiszta megjelenésű házbelsőt látunk.

A szálcsiszolt alumínium elülső lapra digitálisan címezhető RGB-LED csík lett rögzítve. Az I/O panelen lévő kapcsoló felel a vezérlésért, valamint a hozzájuk tartozó fényhatásokért. Alternatív megoldásként a szalag közvetlenül az alaplaphoz is csatlakoztatható és vezérelhető. Ezután az I/O panelen található RGB kapcsoló reset gombként is használható. Az RGB/Reset kapcsolón kívül van egy USB3.2 Gen 2 Type-C foglalat, USB 3.0 bővítőhely és két USB 2.0 port, valamint 3.5 mm-es aljzatok a fejhallgatóhoz és a mikrofonhoz, végül pedig a tápellátás és a HDD-LED.

Töltse le a CE Doc

Technikai adatok:

 

Méretek:

435 x 205 x 455 mm


Anyag:

Acél, edzett üveg, alumínium, műanyag


Súly: 5,9 kg


Szín:

Metálszürke


Alaplapi támogatás:

E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

Tápegység:

1x standard ATX (opcionális)


Bővítőhelyek:

7


I/O panel:

1x U USB3.2 Gen 2 Type-C (belső csatlakozás)

1x USB 3.0 típusú A (belső kapcsolat)

2x USB 2.0 (belső kapcsolat)

1x Audio In / Out

1x RGB- / Reset kapcsolók


GPU maximális hossza:

380 mm


Maximális CPU hűtőmagasság:

160 mm


Maximális PSU mélység:

200 mm

Összes lehetséges ventilátor

2x 120/140 mm (felül)

2x 120/140 mm (elöl)

1x120 mm (hátul)


Előre telepített ventilátorok:

1x120 mm hátul


Hűtő radiátorok:

1x 240/280 mm (elöl)

1x120 mm (hátul)


Filter:

Felül és alul


Meghajtókeretek:

2x 3,5 / 2,5” (belső, HDD keret)

2x 2,5” (belső, alaplapi tálca)