ROCKET

ROCKET

Rendkívül kompakt, 125x235x328 mm (Szé x Ma x Mé) méretû ház, melynek térfogata 9,6 liter - nagyjából egy cipõsdoboz méretû. Az arányok ellenére a hatékony kialakításnak köszönhetõen erõs PC-t is lehet belõle építeni: a grafikus kártya egy külön kamrában van telepítve a Mini-ITX alaplap mögött. Ez ellentétben áll a szabványos toronymodellekkel, amelyek gyakran sok helyet hagynak kihasználatlanul.

 

Az apró csoda külseje minimalista kialakításával és hibátlan titán-szürke eloxált alumíniumával lenyûgözõ. A burkolat 2 mm vastag alumínium. A Rocket elülsõ paneljén a bekapcsológombon kívül csak két USB 3.0 port található. A belsõ tér is minimalizálva van, kizárólag csak az alapvetõ hardverekre optimalizálva.

 

Gyárilag egy elõtelepített ventilátorral érkezik. A hatékony hûtés érdekében mindkét oldalon szellõzõnyílásokkal van ellátva.

 

A belsõ rész jobb oldala egy Mini-ITX alaplapot fogad, amely egy 5,4 cm-es maximális magasságú CPU-hûtõt támogat. A lapos fúvó hûtõk napjainkban teljesen elegendõek a modern processzorok egyre csökkenõ TDP-jének köszönhetõen. Akár 310 mm hosszú és 40 mm vastag VGA kártyát is használhatunk.

 

Ez az apró játékrendszer egy kompakt SFX vagy a SFX-L tápegységgel mûködik. Két 2,5"-os meghajtó is telepíthetõ. Az M.2-es résszel rendelkezõ alaplapok is ideálisak ehhez a házhoz, mivel minimális helyet foglalnak el, miközben jelentõs mennyiségû tárhelyet nyújtanak.

Download manual

Mûszaki információk:


Méretek:

125 x 235 x 328 mm (Szé x Ma x Mé)
Anyag:

Alumínium (eloxált, csiszolt), SECC acél belsõ
Súly:

3,5 kg
Térfogat:

9,6 l
Szín:

Titán szürke

Kivitel:

Mini-ITX
Lehetséges ventilátorok: 1x 80 mm-es ventilátor (elõre telepített, 4-pólusú PWM)
Meghajtó:

2x 2,5"
PSU:

SFX vagy SFX-L (opcionális)

Bõvítési résidõk:

2 (kettõs slot)
I / O panel:

2x USB 3.0 (belsõ kapcsolat)
Különleges jellemzõ:

PCIe 3.0 x16 Riser modul GPU telepítéshez