ROCKET HEAVY VENTED

ROCKET HEAVY VENTED MINI-ITX

Ismerje meg a legújabb kiadást, hogy csatlakozzon a prémium Rocket sorozatunkhoz: a Kolink Rocket Heavy Vented Mini-ITX házhoz. Az eredeti Rocket Heavy visszajelzéseit felhasználva javítottuk a légáramlást és a hőelvezetést azáltal, hogy stílusos szellőzést és kivágásokat vezetünk be az alumínium keretbe. Mini-ITX alvázként ez egy nagyszerű ház a kis formátumért rajongóknak, akik nem akarnak kompromisszumokat kötni a hardverek tekintetében. A Kolink Rocket Heavy Vented rengeteg támogatással rendelkezik a játékkomponensekhez.

 

A Kolink Rocket Heavy Vented Mini-ITX ház jellemzői röviden:

- A Kolink prémium Rocket sorozatának legújabb modellje

- A Kolink Rocket Heavy frissített változata

- Új szellőzést, alumínium oldalsó paneleket és kivágásokat tartalmaz

- Javított légáramlás és lenyűgöző hőelvezetés

- Nagyszerű támogatás a hardverekhez

- Alapozva AiO vízhűtéshez

- A mellékelt PCIe Riser kábel függőleges GPU-szereléshez

- Bőséges támogatás a PWM ventilátorokhoz és az aRGB világítószalagokhoz

 

Újítva és fejlesztve


Az új Kolink Rocket Heavy Vented Mini-ITX ház - mely megmutatja, hogy mindig van hova fejlődni - a népszerű Rocket Heavy modell újratervezése. Minden észrevételt figyelembe vettünk, javítottuk a szellőzést és a légáramlást.


Ahelyett, hogy mindkét oldallap edzett üveg lenne, a bal oldali panelt 3 mm-es alumínium panelre cseréltük, amely ugyanazt a hatszögletű kivágást tartalmazza az előlapon. Ez nemcsak stílusosan néz ki, hanem nagyban segít a légáramlás javításában, különösen a grafikus kártya körül. A jobb oldali 3 mm-es edzett üveglap marad, amely teljes látványt nyújt a csúcsminőségű gamer hardverre. Sőt, ezek a panelek visszafordíthatók, így a Rocket Heavy Vented-et a kívánt módon állíthatja be.


Összességében a kialakítást módosították és továbbfejlesztettek a vázon, hogy támogassák a légáramlási és hűtési teljesítményt. A Rocket Heavy Vented frissítéseinek köszönhetően könnyebben kezelhető a játék PC -jének hőmérséklet-szabályozása. Ezenkívül a légáramlás tovább támogatható két PWM 120 mm -es ventilátorral a felső panelen.

 

Nincs kompromisszum a hardverrel kapcsolatban


Ennek az elképesztő légáramlás célja, hogy a játék hardvereit kiváló üzemi hőmérsékleten tartsa. Akárcsak az egész Rocket sorozat esetében, a Rocket Heavy Vented is támogatja az összes szükséges hardvert a legmagasabb szintű játékokhoz.


Természetesen ennek a felépítésnek a magja egy ITX alaplap lesz, de ezen túl nagyon kevés korlátozás van. Ebben a házban akár 340 mm hosszú grafikus kártyák is elférnek, ami a jelenleg forgalomban lévő modellek nagy részét lefedi. Mi több, egy 180°; A PCIe Riser 3.0 kábel függőleges tájoláshoz és a Triple Slot GPU kész rögzítés is tartozék.


Külső hardverek csatlakoztatásához az I/O panel teljesen fel van szerelve számos porttal, köztük egyUSB3.2 Gen 2 Type-C-vel. További négy további USB-porttal és HD hanggal gondoskodik a perifériáiról. Az I/O a Rocket Heavy Vented felső paneljén nyugszik, a bekapcsológombbal együtt.

A Rocket Heavy Vented építés áramellátásához ez az alváz SFX vagy SFX-L tápegységet is tartalmazhat. Használja ki a nagyobb teljesítményű SFX-L tápegységeket, hogy valóban kihozza a legjobbat ebből a házból és az építési stílusból. Ezenkívül a tároláshoz két 2,5 hüvelykes SSD-rekesz és egyetlen 3,5 hüvelykes merevlemez-meghajtó található.

 

További hűtés


A kivételes, természetes légáramlás mellett a Rocket Heavy Vented Mini-ITX házat 240 mm-es AiO vízhűtő rendszerhez is előkészítették. Támogatja a 85 mm-es CPU hűtőt, de a ház elrendezése és stílusa valóban alkalmas az all-in-one vízhűtésre. A szerelés egyszerű, mert a tartó lecsavarható és eltávolítható. A felső panelen lévő ventilátorok helyett akár 240 mm -es radiátort is telepíthet a beépített 120 mm-es ventilátor támogatására.


Kis formai tényező


A mindössze 350 mm x 180 mm x 265 mm méretű Rocket Heavy Vented Mini-ITX ház kisméretű, így minden helytudatos rajongó nagy teljesítményű gamer PC-t készíthet. Ráadásul mindössze 3,67 kg nettó súlyával ez a ház nagymértékben hordozható, így remek versenyzője a LAN számítógépnek.

Download specification

Download CE Doc

Technikai adatok:

 


Méretek: 350 x 180 x 265 (L x W x H)


Nettó súly: 3,67 kg


Anyagok:

Előlap: 2 mm-es alumínium, Bal oldali panel: 3 mm-es alumínium, Jobb oldali panel: 3 mm-es edzett üveg


Szín: Kívül: Gunmetal Grey, Belül: fekete


Alaplap kompatibilitás: ITX

Ventilátorok:

2x 120 mm (felül), 1x 120 mm (hátul)


Előre telepített ventilátorok:

1x 120 mm-es fekete PWM ventilátor (hátul)


Radiátor rögzítések:

240 mm-es radiátor (felül)


Meghajtórekeszek:

1 x 3,5 hüvelykes HDD, 2 x 2,5 hüvelykes SSD


I/O panel: 1 x USB3.2 Gen 2 Type-C, 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, HD Audio


PCIe bővítőhelyek: 3

Tápegység (opcionális): 1x SFX/SFX-L


Maximális GPU-hossz:

340 mm, hármasnyílású GPU -kész, PCIe Riser kábel mellékelve a függőleges rögzítéshez


PCIe Riser 3.0 kábel: 180°, 150 mm


CPU hűtő maximális magassága: 85 mm


A tápegység maximális hossza:

SFX / SFX-L, 125 x 100 x 63,5 mm


Doboz mérete (L x W x H):

405 x 240 x 305 mm