QUANTUM

QUANTUM

Kolink bemutatja az új Quantum Midi-Tower-t! Ez egy olyan funkciókban gazdag ház, amely tökéletes a gamerek számára, és vonzó külseje mögött jelentős mennyiségű hely rejlik az erős gamer-tech számára. Még a nagy E-ATX formátumú alaplapok is illeszthetők. Mondani sem kell, hogy mindez az edzett üveg oldalsó panelen keresztül fog megjelenni, és az olyan nem oda illő elemek, mint a kábelek, ügyesen elrejtőznek a tápegység burkolata alatt. A ház elejét átlós hálókivágás jellemzi, amely biztosítja a folyamatos levegőellátást és az összes alkatrész számára. Ami egy kicsit különlegessé teszi, hogy beépített digitálisan címezhető RGB-LED csíkkal, valamint egy előre telepített 120 mm-es ventilátorral is rendelkezik, amely szintén rendelkezik saját DRGB-LED-ekkel. Alternatív megoldásként a szalagot és a ventilátort közvetlenül az alaplaphoz is rögzítheti, és így vezérelheti. A további hűtés érdekében a tetőn egy méhsejt stílusú háló található, amelynek saját, beépített porszűrője van.

 

A Kolink Quantum Midi-Tower-ről röviden:

- Stílusos Midi-Tower E-ATX formátumig

- Edzett üveglap

- Elöl átlós hálókivágás

- Élénk dRGB világítás elöl

- Egy előre telepített 120 mm-es ventilátor, hátul digitálisan címezhető RGB-LED-ekkel

- Akár öt db 120 mm-es ventilátor is elfér

- 340 mm hosszú, 155 mm magas CPU hűtőket támogat

- I/O panel vezérlővel RGB-LED-ekhez, 1x USB 3.0 és 2x USB 2.0


Kolink Quantum: A szükséges tér

Annak ellenére, hogy a külső méretek megfelelnek a Midi-Tower specifikációinak, a Quantum speciálisan kialakított elrendezést kínál, amely lehetővé teszi az E-ATX formátumig terjedő alaplapok kényelmes illesztését. Még a ház elejére kinyúló 340 mm hosszú grafikus kártyák is elférnek. A CPU-hűtők szintén nem jelentenek problémát, figyelembe véve a 155 mm-es függőleges teret. Van egy okosan elhelyezett burkolat, mely segít letakarni az áramellátást és a HDD keretet, amelyben a felhasználók akár két 3,5”-, vagy két 2,5" -es meghajtót telepíthetnek. Az alaplap hátulja néhány praktikus tárolóhelyet rejt, amelyek lehetővé teszik további két 2,5”-es SSD meghajtó telepítését. A ház jobb oldalán lévő finom görbe pedig lehetővé tesz egy kis extra kábelteret.


A hagyományos léghűtés rajongói számára pedig több, mint elég hely van a 120 mm-es ventilátorok számára, sőt, a ház elülső részének kivágott része, és az oldalsó bemeneti nyílások potenciálisan két 120 mm-es ventilátort is elbírnak. A ház teteje lehetővé teszi két 120 mm-es ventilátor felszerelését szükség szerint, ahol méhsejt hálóval tökéletesen optimalizálva lett a pormentes működés. A Kolink úgy gondolta, hogy a ház egy mágneses porszűrővel is fel legyen szerelve. Ennek az a további előnye, hogy a belső teret nem kell folyamatosan tisztítani. A ház hátuljára egy dRGB LED-ekkel ellátott 120 mm-es ventilátor van felszerelve. Szeretne vízhűtést inkább? Nem probléma, csak telepítsen egy 240 mm-es hűtőt a ház elejére, míg a hátsó ventilátort egyszerűen helyettesítheti egy 120 mm-es hűtővel.


Edzett üveg és RGB-LED-ek: Jól néz ki a hardver


A kábelvezetők és kötőelemek okos kombinációja azt ereményezi, hogy a felhasználók imádni fogják rendszerük elrendezését a Quantumban. A tágas belső tér, a gamer-tech-el kiegészítve az edzett üveglapon keresztül csodálható. A porszűrővel ellátott átlós kivágást digitálisan címezhető RGB-LED-ek világítják, amelyek vezérlése az I/O panelen lévő kapcsolónak köszönhetően lehetséges, amely praktikus hozzáférést tesz lehetővé a fényhatások közötti váltáshoz, és lehetővé teszi a hátsó ventilátor megvilágítását is. Alternatív megoldásként a szalag és a ventilátor RGB megvilágítása úgy vezérelhető, hogy közvetlenül az alaplapra rögzítjük. Ez lehetővé teszi az I/O panelen lévő RGB kapcsoló Reset gombjának használatát. Az RGB/Rház kapcsoló mellett van egy praktikus USB 3.0 és két USB 2.0 port, valamint a fejhallgatók és mikrofonok szabványos 3,5 mm-es csatlakozói, nem is beszélve a tápfeszültségről és a HDD-LED-ekről.

 

Töltse le a CE Doc

Technikai adatok:



Méretek:

443 x 191 x 467 mm (szélesség x mélység x magasság)


Anyag:

Acél, edzett üveg, műanyag


Súly:

5,7 kg


Szín:

Fekete


Alaplapi támogatás:

E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

PSU:

1x standard ATX (opcionális)


Bővítőhelyek:

7


I/O panel:

1x USB 3.0 típus

2x USB 2.0

1x Audio In / Out

1x RGB- / Reset kapcsoló


GPU maximális hossza:

340 mm


Maximális CPU hűtőmagasság:

155 mm


Maximális PSU mélység:

200 mm

Összes lehetséges ventilátor:

2x 120mm (felül)

2x120mm (elöl)

1x120 mm (hátul)


Előre telepítve:

1x120 mm hátsó


Hűtő radiátorok:

1x 240 mm (elöl)

1x120 mm (hátul)


Szűrő:

Alul, felül és elöl


Meghajtókeretek:

2x 3,5 / 2,5" (belső, HDD ketrec)

3x 2,5" (belső, alaplapi tálca)