TRANQUILITY

TRANQUILITY

Legtöbbünk a békét és a csendet érti otthonunk kényelme alatt, de sajnos a legtöbb gép sokkal több zajt bocsát ki, mint ami még elviselhető lenne. A Kolink a Tranqiulity-t építette meg azok számára, akik mindenekelőtt a csendes működést értékelik. A kiterjedt szigetelés elősegítette a ventilátorok vagy a merevlemezek nem kívánt zajának minimalizálását. Annak érdekében, hogy a telepített hardver megkapja a szükséges hűtést, a Tranquility elején rengeteg levegőbemeneti nyílás található. Sőt, a szigetelt tető eltávolítható, ha radiátor van alá felszerelve. Következésképpen a Kolink Tranquility megtartja a játékhoz szükséges légáramot, de az elülső és az oldalsó extra szigetelés azt eredményezi, hogy ez a légáram nem jelent extra zajterhelést. A ház külső része szintén lenyűgöző és modern.

 

A Kolink Tranquility-ről röviden:

- Hangszigetelt ház, E-ATX formátumú alaplapokig

- Elülső és az oldalsó zajtompító

- Zajszigetelt, eltávolítható fedél

- Csiszolt alumínium megjelenésű műanyag oldal

- 2x előre telepített 120 mm-es ventilátor, összesen 6 lehetséges

- I/O panel 2x USB 2.0 / 1x USB 3.0 és HD Audio be- és kimenettel

- Támasztó radiátorok elülső részben és felül akár 240 mm-ig

- 2x 3,5 / 2,5“ meghajtó nyílások

- 38 cm hosszú grafikus kártyák és 16 cm magas CPU hűtők

 

 

Kiterjedt szigetelés, és két előre telepített ventilátor


A robusztus ház 1 mm vastag SECC acélból készült. Mindkét oldalsó panel, valamint az elülső rész szigetelő szőnyegekkel van felszerelve. Még a ház teteje is szigeteléssel van ellátva, bár ez eltávolítható, ha a felhasználó további légáramlást lát szükségesnek. Ezen felül a telepíthető egy 240 mm-es hűtő, a ház előlapja pedig egy 240 mm-es hűtőt is elbír. A ház csiszolt alumínium megjelenésű, két oldalsó levegőbemenettel van ellátva a megfelelő légáramlás érdekében.

Annak érdekében, hogy a hardvert elegendő levegővel hűtsék, összesen hat darab potenciális 120 mm-es ventilátor is elfér a házban. Az előlap mögött három lehetséges nyílás alul található, a másik a hátuljában érhető el. Két további 120 mm-es ventilátort lehet felszerelni a felső fedél alá.

 

Porszűrők - tartsa tisztán a Kolink nyugalmát!


A ház teljes belseje fekete bevonattal rendelkezik, egy PSU burkolat őrzi az általános megjelenést. Ide tartozik egy merevlemez-keret, amely támogatja a két 3,5 vagy 2,5 hüvelykes meghajtót, miközben helyet hagy a PSU számára. Az alaplap tálca hátulja egy tartóval rendelkezik, amely összesen két 2,5 hüvelykes meghajtót támogat. Az alaplap tálca és a tápegység fedele különféle nyílásokat kínál a megfelelő kábelkezeléshez. A tápegység alatt eltávolítható porszűrő található.

A GPU-k legfeljebb 38 cm hosszúak lehetnek, a CPU-hűtők pedig 16 cm-ig kompatibilisek. Ezenkívül a ház egy elülső I/O panelt kínál, két USB 2.0 porttal és A típusú USB 3.0 porttal.

Töltse le a CE Doc

Technikai adatok:

 


Méretek:

205 x 455 x 435 mm (szélesség x magasság, magasság)

 

Anyag:

Acél, műanyag


Súly: 5,9 kg

 

Szín: Fekete

 

Alaplap formátumok:

E-ATX (279 mm széles), ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

Összes lehetséges ventilátor:

3x120 mm (elülső) 2x120 mm (felső) 1x120 mm (hátsó)

 

Előre telepített:

1x120 mm (hátsó), 1x120 mm (elülső)

 

Hűtő radiátorok:

1x 240 mm (elülső) 1x 240 mm (tető)

 

Szűrő:

alsó

 

Meghajtórekeszek:

2x 3,5 / 2,5" (belső)

2x 2,5" (belső)

Tápegység:

1x maximális ATX (opcionális)

 

Bővítőhelyek:

7

 

I/O panel:

2x USB 2.0 (belső kapcsolat)

1x USB 3.0 (belső kapcsolat)

1x Audio In / Out

 

GPU maximális hossza:

380 mm

 

Maximális CPU hűtőmagasság:

160 mm