SANCTUARY

SANCTUARY

Kolink har konstruerat Sanctuary micro-ATX chassi för att erbjuda dina komponenter en miljö där utseende är lika viktigt som värmeavledning. Detta kubchassi kommer med ett dual-fack för förbättrad kylning och luftflöde samtidigt som den erbjuder fönster på varje sida av chassit för att visa dina komponenter med stil och blåa lysdioder för att matcha temat. Ett attraktivt nät på framsidan av chassit hjälper också till att förbättra luftflödet.


Översikt:


-Chassi med dubbla fack för bättre kylning och luftflöde


-Sidofönster tillåter en klar bild av dina komponenter


-Bottenplacering av PSU separerar komponenterna och förbättrar luftflödet


-2x 120 mm blåa LED (15) fläktar på framsidan och en 1x 120mm blå LED-fläkt på baksidan


-Bekväm verktygsfri SSD och HDD installation


-TF/SD-kortläsare på frontpanelen för enkel åtkomst till multimedia


Det perfekta micro-ATX chassit


Kubchassin erbjuder en mängd fördelar jämfört med större full-Tower chassin, de är lättare att flytta för LAN, tar upp mindre utrymme, är perfekt för vardagsrumspel och erbjuder ett attraktivt alternativ till standard gamingchassin. Vanligtvis kräver dock ett mindre chassi en kompromiss i form av värmeavledning och ett större fokus på kylning.


Sanctuary är Kolinks svar på dessa frågor. Kolink har beslutat att separera nätaggregat och hårddiskplatser genom att flytta dem till botten av chassit. Inte bara är detta bra för kontroll av temperatur, det hjälper också systembyggare uppnå ett städat utseende med smart kabelhantering.


Kolink uppmärksamhet på detaljer sträcker sig längre än bara utseendet, de har också gjort att chassit är kompatibelt med full-size grafikkort och CPU kylare. Den maximala längden på grafikkorten i chassit är 325 mm, det maximala CPU-kylutrymmet är 170 mm och det maximala utrymmet för nätaggregatet är 170 mm.

När det gäller optiska enheter och lagrings alternativ, framsidan av chassit kan hålla två interna 3,5" enheter och två interna 2,5"-enheter.

Med tanke på formfaktorn i chassit har Kolink lyckats klämma in imponerande fem expansionsplatser.  På grund av utformningen av chassit och placeringen av sidofönstren, synligheten av proccesorn gör att du får fler alternativ för att ge ditt chassi önskat utseende.


Dessutom, med noggranna mätningar och val av komponenter kan framsidan av fodralet potentiellt passa 2x 120 mm radiatorer för AiO-processorer eller hybridkylda grafikkort med den flexibla rörkontakten vänd nedåt.

Download specification

Download manual

Tekniska detaljer:


Mått:
265 x 345 x 330 mm

Material:
Stål/plast

Färg:

Mattsvart med blå lysdioder

Formfaktor:
m-ATX

Totalt antal fläktplatser:

2x 120 mm (fram sida)

1x 120 mm (bak sida)

Totalt antal fläktar förinstallerade:

2x 120 mm (blå LED, fram)

1x 120 mm (blå LED, bak)

Hårddiskplatser:

2x 3,5 "Max. (intern)

2x 2,5 "Max. (internt, 4 om du använder 3,5" HDD-fack)

Strömförsörjning:

1x standard ATX (tillval)

Expansionsplatser:

7

I/O-panelen:

1x USB 3,0 (intern anslutning)

2x USB 2,0 (intern anslutning)

1x HD Audio 1x Mic1x fläkt kontroll

(3-polig, 2x 2-stifts kontakter)

1x strömbrytare

Maxlängd av grafikkort:

325 mm

Maxhöjd av CPU-kylare:

170 mm

Maxlängd av nätaggregat:

170 mm

Kolink


Pro Gamersware GmbH
c/o Kolink

Gaußstraße 1

10589 Berlin